topfoto-trouwfotograaf-sneek

Trouwfotograaf Sneek

Trouwfotograaf Sneek

Op een mooie zomerdag in augustus mocht ik als trouwfotograaf Sneek de bruidsreportage van Marten en Hanna doen. Het is een mooie dag. Hanna en Marten hadden alles tot in puntjes voorbereid. Ik begin die dag in Oppenhuizen bij Hanna thuis. In alle rust bereidde de bruid en haar dochtertje zich voor op deze dag. Hier hebben we natuurlijk wat foto’s van gemaakt. Ze zagen er prachtig uit. Deze keer kon ik ook foto’s van de voorbereiding van de bruidegom maken hij zat een deur verder bij de buren…:). Uiteraard moest dit dan ook even vast gelegd worden.

Bruidsreportage in Sneek

Voor de reportagefoto’s gingen we naar de boerderij. Lekker in het land en rondom de “Pleats”. Uiteraard was hun dochtertje hier ook bij. Samen met het bruidspaar hebben we nog foto’s gemaakt bij het water en de pont. Daarna was het tijd voor de lunch en was het als snel tijd om te vertrekken naar Epemastate waar de huwelijksvoltrekking plaats vond. Ik ben er al vaker geweest maar trouwen op Landgoed Epemastate, is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het prachtige landgoed, de adellijke state, de Poortwachterssuite en de mooie parktuin waar in de open lucht het huwelijk werd voltrokken.  Het was een intieme, mooie ceremonie waarbij de kleine meid de show stal. Na de felicitaties en een toost hebben we nog een aantal groepsfoto’s en nog wat mooie plaatjes van bruidspaar rond Epemastate gemaakt.

Kerkelijk huwelijk

‘S avonds na het diner vertrokken we naar de kerk voor het kerkelijk huwelijk. De kleine meid mocht samen met Oma de ringen aangeven. Na de dienst was het tijd voor het feest wederom in Epemastate. Na een mooie dag en vele uurtjes nam ik afscheid van het bruidspaar. Ik wens jullie alle geluk en liefde in de toekomst!!

Bruidsreportage in Sneek

Wil jij mij ook als trouwfotograaf Sneek neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Wil je eerst nog wat meer inspiratie op doen bekijk dan mijn portfolio. Willen jullie graag nog wat informatie over de investering voor  jullie dag bekijk dan deze pagina.  Uiteraard kom ik in de provincie Friesland ook graag bij jullie langs in bijvoorbeeld Drachten, Heerenveen, Oosterwolde, Joure, Steenwijk, Bolsward, Franeker, of Ureterp.

aankleden-bruid-hanna

bruidegom-met-dochter-sneek

bruid-en-bruidegom

bruid-en-bruidegom-bij-poort

bruid-en-bruidegom-op-balkon

bruid-en-bruidegom-bij-poort-zwart-wit

bruidsboeket-in-wiel

bruidspaar-in-weiland

bruidspaar-op-boerderij-met dochter

bruidspaar-op-pont-aan-water-friesland

bruidspaar-paard-in-wei-friesland

bruidspaar-stenen-achtergrond

bruidsreportage-in-sneek-01

bruidsreportage-in-sneek-02

buiten-trouwen-op-epemastate

cabrio-kever-bruid-en-bruidegom

corsage-bruidegom

detailfoto-bruidsjapon-oppenhuizen

dochtertje-bruiloft-ouders-in-sneek

kerkelijk-huwelijk sneek

opa-en-oma-bruiloft-epemastate

schoen-bruid

stoel-dochter-versierd-bruiloft

trouwfotograaf-sneek-01

trouwfotograaf-sneek-01

trouwringen-epemastate

vw-cabrio-bruidspaar-zoenen

Kijk ook eens hier