bruidsfotografie-friesland-gorredijk-topfoto

Bruidsfotograaf Friesland

Bruidsfotograaf Friesland

Als bruidsfotograaf Friesland mocht ik op een frisse ochtend in november het huwelijk van Judy en Willem fotograferen. Het was op een vrijdag en we begonnen de dag met een prachtig zonnetje. De dag begon bij het bruidspaar thuis waar ze sinds een paar maanden in hun nieuwe woning woonden.  In een ontspannen sfeer hebben we hier foto’s gemaakt van haar voorbereidingen samen met de kapper en haar moeder.

Trouwauto

Willem haalde zijn bruid op in een mooie Citroen Traction Avant B11 van Autobedrijf Boekema.  We hadden afgesproken om trouwfoto’s te maken in de bossen van Beetsterzwaag maar eerst nog even een tussenstop in Lippenhuizen waar de bruidegom zijn motoren had klaar staan voor een paar foto’s. In de bossen waren de bomen gehuld in de mooie kleuren van de herfst en hebben we een ontspannen fotoshoot gehad. Ook de beide honden, die er met hun vlinderstrikken feestelijk uit zagen, waren even mee voor een aantal foto’s.

Trouwceremonie

Na de lunch was het voor de ceremonie in het Lycklamahûs de prachtige trouwzaal van de gemeente Opsterland. Het was een vrolijke ontspannen ceremonie waar de vader van de bruid nog even zijn bijzondere sokken toonde.  Vanuit Beetsterzwaag gin het hele gezelschap richting de Brasserie de Malle Mok in Sloten voor het aansnijden van de taart en de groepsfoto’s. Na de groepsfoto’s was het voor mij, als bruidsfotograaf Friesland, tijd om afscheid te nemen van het bruidspaar. Judy en Willem, bedankt dat ik deze bijzondere dag met jullie mocht delen en veel geluk in de toekomst.

Bruidsfotograaf Friesland

Willen jullie ook dat ik als bruidsfotograaf Friesland op jullie dag kom fotograferen neem dan contact met mij op. Willen jullie eerst nog wat meer werk van mij bekijken bezoek dan eerst mijn portfolio. Wil je eerst nog wat meer informatie over de investering voor jullie dag bekijk dan mijn tarieven. Tot slot kunnen jullie je eigen persoonlijke pagina aanvragen met nog meer informatie, tips en reacties van voorgaande bruidsparen.

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-01

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-02

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-03

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-04

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-05

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-06

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-07

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-08

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-09

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-10

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-11

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-12

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-13

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-14

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-15

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-16

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-17

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-18

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-19

bruidsfotografie-friesland-gorredijk-20

Kijk ook eens hier