Trouwfotograaf-Friesland

Trouwfotograaf Friesland

Het vastleggen van de mooiste momenten in jullie leven, dat is mijn passie!! Op een ontspannen en ongedwongen manier neem ik de tijd om een herinnering te creëren die jullie de rest van jullie leven zullen koesteren. Mijn naam is Nel Wierenga en als trouwfotograaf uit Friesland maak ik het graag voor je mogelijk.

Mijn werkwijze

Tijdens jullie dag maak ik veel foto’s en probeer daarbij zo onopvallende mogelijk aanwezig te zijn. Deze foto’s gebruik ik om van jullie onvergetelijke dag een “verhaal”te maken. Als eindresultaat kunnen jullie kiezen voor:

  • USB-stick met een digitaal album van Konpoli 20 x 20 cm met 30 pagina’s.
  • USB-stick met een digitaal album 25 x 25 cm met 30 pagina’s in een luxe box.
  • USB-stick met een digitaal album 30 x 30 cm met 40 pagina’s in een luxe box.

Als jullie voor mij kiezen als jullie trouwfotograaf Friesland (bruidsfotograaf) dan bespreken we de dag in detail met elkaar door. Alle gesprekken om de dag ontspannen te laten verlopen zijn namelijk, net als alle reiskosten, bij de prijs inbegrepen. Bekijk mijn portfolio en dan hoop ik jullie gauw te ontmoeten.

Verschillende gelegenheden

Er zijn verschillende gelegenheden om een mooie foto te laten maken. Als je verliefd bent, gaat trouwen, als je zwanger bent, als je baby net geboren is, als je een mooie zakelijke profielfoto nodig hebt of als je trots bent op je gezin en dat vast wilt leggen. Dat kan op locatie of bij mij in de fotostudio.

Werkgebied trouwfotograaf Friesland

Als trouwfotograaf Friesland fotografeer ik niet alleen in de provincie Friesland (Heerenveen, Drachten, Wolvega, Oosterwolde, Franeker , Joure, Bolsward enz.) Maar bijvoorbeeld ook in de provincie Groningen, Drenthe en Overijssel ben ik regelmatig te gast van een bruidspaar of tijdens een gezinsreportage.

Mijn diensten als trouwfotograaf Friesland

Mijn grootste passie is toch wel het maken van een ontspannen bruidsreportage, maar daarnaast vindt ik het ook geweldig om jullie van dienst te zijn bij:

Trouwen

Jullie huwelijk, jullie dag en een feest waard om vast te leggen!!  Voor elke trouwreportage zijn er verschillende wensen en budgetten. Daarom heb ik voor iedereen een oplossing en werk ik met verschillende pakketten waar jullie een keuze uit kunnen maken. Een goed begin is om eerst bij mij thuis eens kennis te maken met elkaar. Samen bekijken we dan de mogelijkheden en als het dan klikt dan gaan we er een leuke en ontspannen dag van maken!! Willen jullie eerst nog wat meer informatie, vraag dan vrijblijvend jullie persoonlijke pagina aan. Daar vinden jullie nog meer informatie, tips en wetenswaardigheden. Als jullie bij mij boeken komt op jullie pagina ook het voorstel van de indeling van het album te staan.

Loveshoot trouwfotograaf Friesland

Waarom een loveshoot? … omdat jullie een geregistreerd partnerschap aangaan, jullie verliefd en stapelgek op elkaar zijn ! Maar misschien gaan jullie trouwen en wil je eerst even kennis maken met mij en willen jullie daarom een loveshoot. Maar wellicht zijn jullie na alle jaren nog steeds stapel op elkaar? Dan is het ook een mooi moment om dit voor altijd als dierbare herinnering te hebben.

Gezin en familie

Met je gezin of familie op de foto zoals jullie echt zijn? Gewoon voor jullie zelf of bijvoorbeeld als geschenk voor Moederdag, Vaderdag,  voor opa en oma, een verjaardag of huwelijksjubileum. Dit is natuurlijk een super cadeau! De  foto’s worden gemaakt  op een buitenlocatie naar keuze. Misschien hebben jullie daar zelf al over nagedacht of kan ik jullie wat ideeën voorleggen. Denk hierbij aan een park, een mooi natuurgebied of het bos. Buiten foto’s maken geeft veel vrijheid, wat zorgt voor meer spontane en ongedwongener foto’s. Het maken van gezin -of familiefoto’s moet toch vooral leuk zijn.

Update pagina: 28-8-2020