trouwfotograaf-bolsward-topfoto

Trouwfotograaf Bolsward

Trouwfotograaf Bolsward

Het is maandag 2 juli als ik als trouwfotograaf Bolsward naar de Broerekerk rijd.  Op deze prachtige locatie startte voor mij de dag. De Broerekerk is voor Jasjavarda en Daniel een speciale plek. Onder het mom van het uitlaten van de hond door Daniel hadden ze hier altijd hun afspraakjes. Dus, natuurlijk moesten hier de trouwfoto’s gemaakt worden. En eerlijk is eerlijk, het is dan ook een prachtige plek om trouwfoto’s te maken. De foto voor de houten deur waar ze altijd zaten tijdens de afspraakjes, mocht natuurlijk niet ontbreken.

Julianapark

Het was een prachtige, zonnige dag en het stel genoot dan ook zichtbaar van elkaar. Ze zagen er beide ook geweldig uit. We zijn na het maken van de bruidsfoto’s in de Broerekerk ook nog even richting het mooie Julianapark gereden om daar ook nog een mooie serie foto’s te maken. In het park was het Heamiel festival geweest en daardoor konden we nog mooi even gebruik maken van de grote letters “Heamiel”. Ook bij het water hebben we een mooie serie kunnen maken en als fotograaf loop je dan wel eens tegen een “kletspoot” aan. Maar ja, alles voor de foto……

Trouwen in Workum

Na de lunch zagen we elkaar weer bij het stadhuis in Workum voor het jawoord. In de prachtige zaal van dit stadhuis volgde een mooie ceremonie met mooie woorden van de bruid en bruidegom zelf. Hier en daar word een traantje weggepinkt, maar er werd ook veel gelachen.

Het was weer een heerlijke dag met een stralend bruidspaar en ik ben heel blij dat ik als trouwfotograaf Bolsward welkom was op jullie dag. Dank jullie wel, Jasjavarda en Daniel.

Trouwfotograaf Bolsward

Willen jullie ook, na het bekijken van mijn portfolio, mij als jullie trouwfotograaf voor jullie dag neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat weten over de investering voor jullie trouwdag of wil je wat meer informatie over de verschillende albums die ik lever, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en wie weet zien we elkaar binnenkort.

bruidsfotograaf-bolsward-01

bruidsfotograaf-bolsward-02

bruidsfotograaf-bolsward-03

 

bruidsfotografie-bolsward-01

bruidsfotografie-bolsward-02

bruidsfotografie-bolsward-03

bruidsjurk-foto-01

bruidsjurk-foto-02

bruidsjurk-foto-03

trouwen-stadhuis-bolsward-01

trouwen-stadhuis-bolsward-02

trouwen-stadhuis-bolsward-03

trouwfotograaf-bolsward-01

trouwfotograaf-bolsward-02

trouwfotograaf-bolsward-03

trouwfotograaf-friesland-bolsward-01

trouwfotograaf-friesland-bolsward-02

trouwfotograaf-friesland-bolsward-03

trouwfotografie-bolsward-01

trouwfotografie-bolsward-02

trouwfotografie-bolsward-03

trouwfoto-in-broerekerk-bolsward-01

trouwfoto-in-broerekerk-bolsward-02

trouwfoto-in-broerekerk-bolsward-03

trouwfoto-laten-maken-bolsward-01

trouwfoto-laten-maken-bolsward-02

trouwfoto-laten-maken-bolsward-03

Kijk ook eens hier