Portretfotografie

Portretfotografie

"Dit ben ik". En dat mag vastgelegd worden. Een prachtig portret voor jezelf of als cadeau voor iemand waar je van houdt. We gaan de foto’s, in overleg, maken in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie. We maken er een ontspannen en vrolijke ervaring van. Vol creativiteit, spontaniteit en enthousiasme. Jouw portret moet laten zien wie je bent, een portret waarvan je kunt zeggen: "Dit ben Ik!!" . Neem voor de dag van de fotoshoot goed je rust, zodat je lekker ontspannen kunt genieten van de dag.

Tips voor kleding?
Kleding waarin je je lekker voelt, dat is het belangrijkst. Suggesties: rustige kleuren, spijkerbroek dit doet het goed op kleurenfoto's, maar is ook heel geschikt voor zwart/wit foto's. Hou je juist van lekkere extreme kleuren, ga dan eens voor rood, blauw, groen of geel. Leg lekker wat verschillende kleding en accessoires klaar, dan maken we er samen een prachtig geheel van.

Hoe gaan we te werk en wat mag je verwachten…..
Het maken van de foto's kan bij je thuis of op een van te voren afgesproken locatie. Dat kan bijvoorbeeld een park zijn, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een oude vervallen fabriek of een pittoresk dorpje. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur. Tijdens dit uur maak ik ongeveer 125 foto's. Deze 125 foto's verwerk ik tot ongeveer 35 miniaturen.

Wat ontvang je.....
Afhankelijk van het pakket wat je hebt gekozen, ontvang je de fotobestanden via we-transfer. Heb je gekozen voor  afdrukken dan stuur ik deze na je keuze rechtstreeks naar jouw adres. De mogelijkheden voor afdrukken zijn legio bijvoorbeeld op fotopapier, linnen of hout. En wellicht nog mooier een mini-album met de mooiste foto’s uit de serie. Klik eens door de portfolio en laat je verrassen. ik hoop je snel te zien voor het maken van een prachtig portret.

Kijk voor de mogelijkheden en tarieven hieronder.

portretfotografie-brons

Brons

1 uur fotograferen op locatie of in de fotostudio;
5 bewerkte foto's in hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 100,--
portretfotografie-zilver

Zilver

1 uur fotograferen op locatie of in de fotostudio;
10 bewerkte foto's in hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 115,--
portretfotografie-goud

Goud

1 uur fotograferen op locatie of in de fotostudio;
Onbeperkt aantal digitale foto's op hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 150,--

Contact

Neem contact met mij voor jouw eigen reportage.