Babyfotografie

Babyfotografie, voor je het weet zijn ze het huis uit!!

Nu zijn ze nog klein, dat wil je met babyfotografie vastleggen want ze zijn zo maar groot. Wat is er nu mooier dan dat prachtige portret van jullie kleine aan de wand. In mijn fotostudio maak ik in alle rust een serie foto’s van je zoon of dochter. Eventueel kan het ook bij jullie thuis* (bijvoorbeeld in Drachten, Joure, Gorredijk of Heerenveen). Bij het maken van een afspraak is het handig om rekening te houden met het dagritme van je baby. De beste tijd voor de shoot  is vroeg in de ochtend of net na het middagslaapje . Jullie baby fotografeer ik vanaf de 21ste tot een jaar na de geboorte. Is jullie baby jonger dan 21 dagen dan kunnen jullie ook kiezen voor newborn-fotografie.

Babyfotografie

En tijdens de shoot nemen we uiteraard alle tijd. Kies lichte kleding voor je kind, dit komt zachter over op de foto´s en hou wat extra kleertjes bij de hand voor als je wilt wisselen of als het nodig is om wat schone kleertjes aan te trekken. Een eigen knuffel of speeltje voor de kleine is ook altijd leuk, het is vertrouwd  en het geeft een persoonlijke tint aan jullie foto’s. Tenslotte, mocht het die dag echt helemaal niet lukken, dan maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Wat kun je verwachten…..

Een babyfotografie sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens de shoot maak ik ongeveer 100 foto's. Van deze 100 foto's maak ik een selectie. Afhankelijk van het gekozen pakket zet ik deze achter een wachtwoord op de website voor het maken van een keuze, of stuur ik ze via we-transfer jullie kant op.

Wat krijgen jullie...

Dit is natuurlijk afhankelijk van het door jullie gekozen pakket. Hebben jullie gekozen voor alleen fotobestanden  dan ontvangen jullie deze, na ontvangst van de betaling contant of via de bank, via we-transfer. Bij levering van afdrukken of album stuur ik na ontvangst van de betaling, de foto’s rechtstreeks naar jullie woonadres.

Na het boeken van babyfotografie ontvangen jullie nog wat tips zodat jullie je rustig kunnen voorbereiden op de shoot.

*Kiezen jullie liever voor een shoot thuis, dan kan dat voor een meerprijs.

Wil jij ook een ontspannen babyfotografie shoot van jullie spruit neem dan contact met mij op.

Kijk voor de mogelijkheden en tarieven hieronder.

babyfotografie-joure-01

Brons

1,5 uur fotograferen in de fotostudio;
10 bestanden in hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 150,--
babyfotografie-zilver

Zilver

1,5 uur fotograferen in de fotostudio;
25 bestanden op hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 175,--

babyfotografie-joure-02

Goud

1,5 uur fotograferen in de fotostudio;
Onbeperkt aantal bestanden op hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 225,--

Contact

Neem contact met mij op voor jullie eigen babyfoto's.