babyfotografie-heerenveen-topfoto

Babyfotografie Heerenveen

Babyfotografie Heerenveen

In het najaar mocht ik babyfotografie Heerenveen van deze lieve wurm doen. Op een vrijdagavond krijg ik een mailtje van Marieke. Vier jaar geleden mocht ik de trouwfoto’s van Roelof en Marieke maken. Inmiddels waren ze verhuisd naar Heerenveen en trotse ouders van een dochter. En nu wilden ze graag een mooie foto van hun dochter aan de muur. Of ik zin had om deze foto te maken? Uiteraard vond ik het super om weer foto’s bij hun te mogen maken.

De shoot

De babyfoto’s heb ik bij het jonge gezin thuis gemaakt, lekker ontspannen in hun eigen omgeving. De kleine meid deed het fantastisch. Ze was lekker helder en super nieuwsgierig naar alles wat er om haar heen gebeurde. Omdat ik heel wat spulletjes mee neem voor een shoot konden we mooi wat verschillende settings, poses in diverse kleurstellingen creëren. Ze vond het allemaal goed. En zeg nou zelf, is het geen schatje? Lieve ouders, dank jullie wel voor het vertrouwen en wellicht zien we elkaar weer in de toekomst.

Baby-fotoshoot

Wil jij ook graag mooie foto’s van jullie dochter of zoon, neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer informatie over de prijzen of mijn portfolio bekijken bezoek dan deze pagina. Heb je een lieve vriendin, zus, buurvrouw of collega en je bent op zoek naar een lief cadeau maak dan gebruik van mijn cadeaubon. Is jullie kindje jonger dan 21 dagen kunnen jullie ook kiezen voor newborn fotografie in de fotostudio. Hoe we te werk gaan tijdens een newbornshoot lees je in dit blog.

babyfotografie-friesland-01

babyfotografie-friesland-02

newborn-fotografie-heerenveen-02

baby-shoot-props-heerenveen-02

babyfotografie-thuis-heerenveen-02

babyfotografie-heerenveen-02

babyfotografie-heerenveen-01

Kijk ook eens hier