Najaarsactie-combinatieshoot

Najaarsactie combinatieshoot

Eén keer per jaar houd ik een actie voor het maken van een mooie fotohoot. Deze keer een najaarsactie combinatieshoot.  Dit is een combinatieshoot van zwangerschapsfotografie en newbornfotografie bij mij in de fotostudio. De investering voor deze combinatieshoot is slechts € 250,–.

Deze actie kun je boeken tot 31 januari 2021!!

Wat krijgen jullie?

Jullie krijgen van beide fotoshoots alle foto’s op hoge resolutie per wetransfer toegestuurd.  Daarnaast maak ik voor jullie, van de door jullie gekozen foto’s, een mooi album van 20 x 20 cm met 20 pagina’s. Normaal is dit album 15 x 15 cm maar speciaal voor deze actie heb ik gekozen voor een groter album.

najaarsactie-combinatieshoot-01
Album 20 x 20 cm met 20 pagina’s voor actie Fotonel.nl

Hoe pakken we het aan?

Zoals gezegd doen we de fotoshoots bij mij thuis in de fotostudio, lekker warm en knus bij de pelletkachel. Hier hebben we alle tijd en kunnen we werken met verschillende achtergronden. Voor de zwangerschapsshoot heb ik een witte en zwarte achtergrond en kunnen we werken met diverse accessoires. Uiteraard is het ook leuk als jezelf leuke accessoires, die je bijvoorbeeld cadeau hebt gekregen, mee neemt.

Tijdens de newbornshoot maak ik gebruik van verschillende dekentjes, mutsjes, haarbandjes en props. Ik probeer drie à vier settings te creëren, dit uiteraard afhankelijk van wat jullie kleine toelaat. De veiligheid van de baby staat altijd voorop en we doen dus geen poses die vervelend en ongemakkelijk zijn voor jullie kleine.

Ook leuk om cadeau te doen!

Kadobon najaarsactie Fotonel.nl

Heb je een lieve vriendin, buurvrouw, collega of dochter die je deze shoot graag cadeau wilt doen kies dan voor mijn cadeaubon. Ik zorg er voor dat ook de cadeabon een feestje wordt om te ontvangen. Mocht je eerst nog wat meer foto’s willen zien bekijk dan mijn porfolio van de fototostudio, zwangerschapsfotografie en newbornfotografie.

Wil je meteen deze najaarsactie combinatieshoot boeken neem dan contact met mij op.

Kijk ook eens hier