najaarsactie-combinatieshoot-babyfotografie-02

Najaarsactie-combinatieshoot

Najaarsactie combinatieshoot

Eén keer per jaar houd ik een actie voor het maken van een mooie fotohoot., deze keer een najaarsactie combinatieshoot.  Dit is een combinatieshoot van zwangerschapsfotografie en babyfotografie bij mij in de fotostudio. De investering voor deze combinatieshoot is slechts € 200,– in plaats van € 350,–.

Deze actie kun je boeken tot 31 januari 2020!!

Wat krijgen jullie?

najaarsactie-combinatieshoot-01Jullie krijgen van beide fotoshoots alle foto’s op hoge resolutie per wetransfer toegestuurd.  Daarnaast maak ik voor jullie, van de door jullie gekozen foto’s, een mooi album van 20 x 20 cm met 24 pagina’s. Normaal is dit album 15 x 15 cm maar speciaal voor deze actie heb ik gekozen voor een groter album.

Hoe pakken we het aan?

Zoals gezegd doen we fotoshoots bij mij thuis in de fotostudio, lekker warm en knus bij de pelletkachel. Hier hebben we alle tijd en kunnen we werken met verschillende achtergronden. Voor de zwangerschapsshoot heb ik een witte en zwarte achtergrond en kunnen we werken met diverse accessoires. Uiteraard is het ook leuk als jezelf leuke accessoires, die je bijvoorbeeld cadeau hebt gekregen, mee te nemen.

Voor de babyshoot zijn er verschillende achtergronden in diverse kleuren. Samen kiezen we de kleurstelling van de shoot. Daarnaast heb ik verschillende props en ook hiervoor geld dat ik het leuk vind als je zelf ook leuke props, zoals bijvoorbeeld een knuffel, hebt. Neem ze mee naar de shoot!

najaarsactie-combinatieshoot-zwangerschap-02

najaarsactie-combinatieshoot-babyfotografie-02

najaarsactie-combinatieshoot-zwangerschap-01

najaarsactie-combinatieshoot-babyfotografie-01

 

Ook leuk om cadeau te doen!

luxe cadeaubon.Heb je een lieve vriendin, buurvrouw, collega of dochter die je deze shoot graag cadeau wilt doen kies dan voor de cadeaubon. Ik zorg er voor dat ook de cadeabon een feestje wordt om te ontvangen. Mocht je eerst nog wat meer foto’s willen zien bekijk dan mijn porfolio van de fototostudio, zwangerschapsfotografie en babyfotografie.

Wil je meteen deze najaarsactie combinatieshoot boeken neem dan contact met mij op.

Kijk ook eens hier