fotoshoot-baby-friesland-topfoto

Fotoshoot baby Friesland

Fotoshoot baby Friesland

Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje, eind maart was ze uitgerekend van hun tweede kindje en ze wilde graag een afspraak voor een baby fotoshoot. Op 16 april heb ik hun prachtige dochter mogen fotograferen. Het was lekker warm in huis en zo konden we bij het raam een mooie serie foto’s maken.

Hun kleine meid was heerlijk helder en ze straalt op de foto’s met haar prachtige ogen. Maar van zo’n shoot wordt je best moe, dus viel ze lekker in slaap en hebben we nog een paar foto’s gemaakt terwijl ze lekker lag te slapen. Natuurlijk wilde haar grote grote broer samen met zijn zusje, papa en mama op de foto. En zo hebben we er samen een mooie serie van gemaakt. En kunnen ze genieten het minialbum gevuld met de mooiste foto’s van hun kleine meid en hun prachtige gezin.

Mini-album

Het eindresultaat een mooie serie newborn. En wat zullen de oma’s blij zijn met hun moederdagcadeau. Elk een prachtig mini-album met de mooiste foto’s uit de shoot.

Baby fotoshoot Friesland

De tijd gaat super snel! Als je kinderen nog zo klein zijn wil je dat natuurlijk vast leggen in een mooie serie van jullie spruit. Ik kom bij jullie thuis waar we alle tijd nemen om een mooie serie te maken. Je kunt kiezen uit een aantal pakketten waarbij in het pakket Goud een mini-album zit. Dus, wil jij ook een fotoshoot baby Friesland maak dan gebruik van babyfotografie en neem dan contact met mij op. Ken je iemand die zwanger is en je wilt haar verrassen maak dan gebruik van de cadeaubon. Is jullie kindje jonger dan 21 dagen dan kun je ook kiezen voor newborn fotografie.

fotoshoot-baby-friesland-01

fotoshoot-baby-friesland-02

fotoshoot-baby-friesland-03

fotoshoot-baby-friesland-04

fotoshoot-baby-friesland-05

fotoshoot-gezin-jubbega-01

fotoshoot-gezin-jubbega-02

 

 

newborn-fotoshoot-friesland-02

newborn-shoot-friesland-03

 

 

Kijk ook eens hier