fotoshoot-baby-friesland-topfoto

Fotoshoot baby Friesland

Fotoshoot baby Friesland

Dit keer een blog over een babyshoot in de fotostudio. Dit mooie meisje kwam recent bij mij in de studio. Met haar vijf maanden oud, was ze lekker wakker en keek nieuwsgierig om zich heen naar alles wat er om haar heen gebeurde.

Fotoshoot in de studio.

De hele shoot was ze heerlijk vrolijk. We zijn de sessie begonnen met maken van wat foto’s op de beanbag. De kleurstelling hebben we aangepast op het mooie pakje wat ze aan had. Haar papa en mama hadden gekozen voor mooie natuurlijke, neutrale kleuren. Na de geklede foto’s zijn we overgegaan op de foto’s waarbij ze lekker vrij in haar luier lag.

Props in de studio

Daarna zijn we overgestapt op foto’s op het schapenvacht, dit lag heerlijk zacht. Voor een mooie variatie zonder veel te verplaatsen hebben we gevarieerd in haarbandjes een het gebruik van mooi kleedjes. De neurtrale kleuren van de props en de achtergronden waren perfect. Dit in combinatie met haar mooie bos haar en de haarbandjes die we uitgezocht hebben.|

Deze prinses genoot zichtbaar van alle aandacht, ze trakteerde ons met haar prachtige lach op haar gezicht. Natuurlijk namen we ook nog een paar detailfoto’s van de handjes en de voetjes mee. Na een uurtje werd ze toch aardig moe, dus de kleertjes weer aangedaan en nog even een paar foto’s met papa en mama gemaakt. Zo hebben we een mooie serie foto’s kunnen maken.

Baby fotoshoot Friesland

De tijd gaat super snel! Als je kinderen nog zo klein zijn wil je dat natuurlijk vast leggen in een mooie serie van jullie spruit. In mijn fotostudio in Gorredijk heb ik alles bij de hand om een mooie shoot van jullie prins of prinses te maken. Je kunt kiezen uit een aantal pakketten waarbij in het pakket Goud een mini-album zit. Dus, wil jij ook een fotoshoot baby Friesland maak dan gebruik van babyfotografie en neem contact met mij op. Ken je iemand die zwanger is en je wilt haar verrassen maak dan gebruik van de cadeaubon. Is jullie kindje jonger dan 21 dagen dan kun je ook kiezen voor newborn fotografie.

fotoshoot-baby-friesland-01
fotoshoot-baby-friesland-02
foto-baby.mama-01
foto-baby.papa-mama-01
fotoshoot-baby-fotostudio-gorredijk-01
fotoshoot-baby-fotostudio-gorredijk-02
fotoshoot-baby-lachen-01
fotoshoot-baby-lachen-02
fotoshoot-met-diverse-props-baby-01
fotoshoot-met-diverse-props-baby-02

Kijk ook eens hier