Topfoto-newborn-fotografie-joure

Newborn fotografie Joure

Newborn fotografie Joure

Deze week mocht ik een newborn fotografie Joure doen. De kersverse ouders hadden deze shoot cadeau gekregen van hun (schoon)-zus. Voor de fotoshoot stuur ik altijd een paar tips voor babyfotografie en één daarvan is dat de kamer lekker warm is. Bij binnenkomst lag de kleine dan ook lekker te slapen en was de kamer al lekker op temperatuur. In de woonkamer heb ik vervolgens naast het raam een mooie setting gemaakt en zijn we rustig begonnen.

Verschillende settings

Tijdens deze fotoshoot hebben we een aantal foto’s met kleding aan gemaakt. Maar ook een aantal zonder kleding maar mooi toegedekt. Als kleurstelling hadden we gekozen voor lichtblauw en geel/groen. Ik kon mooi wat mijn nieuwe backdropjes uitproberen terwijl de kleine de hele shoot lekker bleef slapen. Hij deed het echt fantastisch!!

Eindresultaat

Inmiddels hebben de ouders de foto’s per wetransfer ontvangen en hebben me laten weten dat ze enorm blij zijn met het eindresultaat. Ik vond het enorm leuk om te doen en met trots laat ik jullie dan ook graag de foto’s van deze sessie zien.

Babyfotografie

Ben je zelf zwanger of ken je een lieve vriendin, buurvrouw, (schoon)-zus of collega die graag een newborn fotoshoot wil neem dan contact met mij op. Lijkt het je leuk om babyfotografie shoot cadeau te doen maak dan gebruik van mijn cadeaubon. Net als bovenstaande ouders stuur ik je van te voren een aantal tips en in onderling overleg bepalen we of we de shoot bij mij in de fotostudio doen of dat je het toch graag thuis wilt doen. Ook de settings en de kleurstelling van de shoot doen we in overleg . Wil je eerst nog wat meer informatie of weten wat de kosten zijn, bezoek dan eerst deze pagina. Is jullie kindje jonger dan 21 dagen dan kunnen jullie ook kiezen voor een newborn shoot in mijn fotostudio in Gorredijk.

Lieve ouders nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en de leuke en de gezellige morgen die ik met jullie en jullie spruit heb gehad. Wellicht zien we elkaar in de toekomst weer.

babtyfotografie-bij-je-thuis-joure-01

babtyfotografie-bij-je-thuis-joure-02

babtyfotografie-joure-01

babtyfotografie-joure-02

newborn-fotografie-bij-je-thuis-joure-01

newborn-fotografie-bij-je-thuis-joure-02

newborn-fotografie-cadeau-geven-01

newborn-fotografie-cadeau-geven-02

 

newborn-fotografie-cadeau-geven-03

newborn-fotografie-joure-01

newborn-fotografie-joure-02

newborn-fotografie-verschillende-settings-01

newborn-fotografie-verschillende-settings-02

Kijk ook eens hier