baby-fotoshoot-thuis-02

Baby fotoshoot thuis

Baby fotoshoot thuis

Richard en Froukje wilden graag een baby fotoshoot thuis. Ik had ze voor het eerst ontmoet voor het maken van hun trouwfoto’s. Dit jaar mocht ik twee keer een leuke fotoshoot voor het stel doen. Eerst hebben we de zwangerschapsfoto’s bij mij thuis in de fotostudio gemaakt. Het laten maken van bolle buik foto’s was een grote wens van Richard en Froukje en ik wilde graag mijn portfolio van studiofotografie wat uitbreiden, dus dat kwam mooi uit. Dus op 18 maart van dat jaar mocht ik, in hun eigen vertrouwde omgeving, de newborn foto’s van van hun prachtige zoon Johannes maken.

Verschillende settings

Omdat we, dichtbij de grote ramen in de kamer, een aantal verschillende settings konden creëren is het een mooie serie geworden. De kleine deed het perfect, ondanks dat hij tijdens de shoot continue wakker was. Hierdoor missen we helaas de poses van de slaapfoto’s maar hij was lekker zoet en rustig en liet alles lekker gebeuren.

Voor Richard en Froukje heb ik tot slot een mooie collage gemaakt met drie foto’s. Eén van hun trouwreportage, een zwangerschapsfoto en een foto uit deze serie.

Afspraak

Willen jullie ook een baby fotoshoot bij jullie thuis neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer informatie, weten welke kosten er verbonden zijn of nog wat eerdere fotoshoots bekijken bezoek dan deze pagina. Vindt je het leuk om een baby fotoshoot thuis cadeau te doen maak dan gebruik van mijn cadeaubon.

Fotostudio

Ook is het mogelijk om een newborn-shoot in de fotostudio bij mij thuis te doen. In de studio heb ik nog meer props en leuke speeltjes beschikbaar voor een leuk eindresultaat.

baby-fotoshoot-thuis-03

baby-fotoshoot-thuis-02

baby-fotoshoot-thuis-01

baby-fotoshoot-03

baby-fotoshoot-02

baby-fotoshoot-01

babyfotografie-bij-je-thuis-03

babyfotografie-bij-je-thuis-02

babyfotografie-bij-je-thuis-01

babyfotografie-02

babyfotografie-01

Kijk ook eens hier