fotoshoot-gezin-gorredijk-topfoto

Fotoshoot gezin Gorredijk

Fotoshoot gezin Gorredijk

Afgelopen voorjaar mocht ik een fotoshoot gezin Gorredijk doen. Vorig jaar heb ik zwangerschapsfoto’s bij Trienke thuis mogen maken. Inmiddels is de kleine jongen alweer negen maanden werd het tijd voor een mooie serie gezinsfoto’s. Dus hebben we in juni, lekker bij hun thuis, een afspraak gemaakt.

Voor de beide jongens in hun eigen vertrouwde omgeving. De oudste van de twee vond het toch wel spannend. Daarom hebben we hem de heg even laten “snoeien” en dat leverde weer een paar leuke plaatjes op.

De fotoshoot hebben we in de tuin gedaan maar ook in het kleine bosje vlak bij hun huis. We hebben een paar foto’s van de jongens samen gemaakt maar ook ieder apart.

Traktatie tijdens fotoshoot

Wat natuurlijk helemaal geweldig leuk was, was zitten op pappa zijn buik en dat lekkere ijsje op het eind van de fotoshoot. Trienke dankjewel dat ik weer bij jullie heerlijke gezin foto’s mocht komen maken. Het was weer super gezellig.

Gezinzfoto’s laten maken

Willen jullie ook gezinsfoto’s laten maken, neem dan contact met mij op. Willen je eerst nog wat meer eerder werk van mij zien bezoek dan deze pagina. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het laten maken van gezinsfoto’s bekijken de prijzenpagina.  Wil je gezinsfotoshoot bijvoorbeeld voor een verjaardag cadeau doen aan een lieve vriendin, buurvrouw of zus maak dan gebruik van mijn cadeaubon. Naast Gorredijk kom ik ook graag gezinsfoto’s maken in de overtuin in Heerenveen (Oranjewoud), Drachten, Bakkeveen, Appelscha.

Fotostudio

Voor het maken van gezinsfoto’s kom ik graag bij jullie op locatie. Wil je bijvoorbeeld graag een mooie zwangerschapsshoot, een newbornshoot of eindelijk die mooie portretfoto van jezelf dan kan ik je van harte mijn gezellige fotostudio aanbevelen.

stoeien-met-pappa-gezinsfoto-01
kinderfotografie-gezin-gorredijk-03
kinderfotografie-gezin-gorredijk-02
kinderfotografie-gezin-gorredijk-01
kinderfotogarfie-lekker-in-het-gras-01
heg-snoeien-gezinsfoto-gorredijk-02
heg-snoeien-gezinsfoto-gorredijk-01
gezinsfoto-loungebank-03
gezinsfoto-loungebank-02
gezinsfoto-loungebank-01
fotoshoot-gezin-gorredijk-02
fotoshoot-gezin-gorredijk-02
fotoshoot-gezin-gorredijk-01
bij-pappa-op-de-buik-gezinsfoto-01

.

Kijk ook eens hier