fotoshoot-gezin-appelscha-topfoto

Fotoshoot gezin Appelscha

Fotoshoot gezin Appelscha

Het is zaterdag 26 augustus en ik mag een fotoshoot gezin Appelscha doen. Anne Marije belde me met de vraag of ik voor de verjaardag van haar moeder gezinsfoto’s wilde maken. En ze wilde dat graag in een bosrijke omgeving doen. Toevallig had ik die dag al een fotoshoot van een familie bij Camping De Roggeberg in Appelscha. Daarom heb ik ze gevraagd om naar Appelscha te komen. Tegenover Restaurant de Bosberg is een heel mooi zandvlakte en uiteraard, waar Appelscha om bekend staat, een bosrijke omgeving. Ze vonden het dan ook een goed idee en we spraken ’s middags af.

Bosrijke omgeving Appelsha

Op deze zandvlakte omringd door de mooie bomen hebben we een gezellige fotoshoot gehad. Naast het maken van de gezinsfoto’s hebben we ook nog mooie portretfoto’s gemaakt van haar ouders, haar broer en haarzelf. We hebben veel gelachen om de gekke sprongen die er gemaakt zijn. De omgeving leende zich dan ook goed voor leuke, gekke en spontane foto’s. Daarnaast hadden we er ook heerlijk weer bij. Het is een mooie serie geworden en haar moeder was erg blij met het resultaat.

Fotoshoot gezin Appelscha

Ben je op vakantie in Appelscha, bijvoorbeeld op een camping of in een vakantiehuisje en lijkt het je leuk om foto’s van je gezin of familie te maken neem dan contact met mij op. Hebben jullie een familieweekend op bijvoorbeeld camping Alkenhaer of Roggeberg dan kom ik ook graag langs om foto’s van je gezin of familie te maken. Willen jullie eerst nog wat meer foto’s bekijken voor dat je een beslissing neemt bekijk dan mijn portfolio. Wil je graag wat meer informatie over de kosten van de fotoshoot bekijken dan de prijzen op deze pagina. Wil je wat tips en tricks voor welke kleding mooi is tijdens de fotoshoot bekijk dan mijn blog kledingtips fotoshoot.

fotoshoot-gezin-appelscha-02

 

foto-van-je-gezin-appelscha-01

foto-van-je-gezin-appelscha-02

foto-van-je-gezin-appelscha-03

 

gezinsfotografie-appelscha-01

gezinsfoto-laten-maken-appelscha-01

gezinsfoto-laten-maken-appelscha-02

 

gezinsfoto-laten-maken-appelscha-03

portretfoto-laten-maken-appelscha-01

portretfoto-laten-maken-appelscha-02

portretfoto-laten-maken-appelscha-03

Kijk ook eens hier