familiefotograaf-friesland-02

Familiefotograaf Friesland

Familiefotograaf Friesland

Als familiefotograaf Friesland mocht ik in augustus, op een mooie en vooral warme zondag, van Ineke en haar familie foto’s maken. Via de website ontving ik van Ineke een bestelling van een cadeaubon voor het maken van familiefotoshoot. Bij haar ouders thuis, in de tuin, hebben we een gevarieerde serie foto’s gemaakt. Tijdens de shoot heb ik genoten  van het enthousiasme en de creatieve ideeën die er langs kwamen. De fotoserie is een mooie mix geworden van de grote gezinsfoto’s en de foto’s van de kinderen.

Kleding op elkaar afgestemd

Wat leuk was om te zien, was dat ze hun kleding mooi op elkaar hadden afgestemd. Dit gaf een mooi rustig beeld op de grote groepsfoto’s. Boek je bij mij een fotoshoot voor bijvoorbeeld familie, gezin of bijvoorbeeld tijdens het gouden uurtje bekijk dan eerst mijn pagina met kledingtips fotoshoot.

Familiefotograaf Friesland

Willen jullie mij ook graag als jullie familiefotograaf Friesland neem dan contact met mij op. Eerst nog wat meer werk van mij bekijken? Bezoek dan mijn portfolio pagina. Voor wat meer informatie over de kosten voor familiefotoshoot verwijs ik je graag naar mijn prijzen pagina.

Cadeaubon

Ineke vond het leuk om haar ouders deze fotoshoot cadeau te doen en heeft gebruik gemaakt van mijn cadeaubon. Deze is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en kan voor al mijn diensten worden gebruikt. Viert er binnenkort iemand een verjaardag of een huwelijksjubileum en jullie zijn dan als familie bij elkaar dan is het een leuk idee om familiefoto’s te maken. Ik kom ook graag langs op een camping of een vakantiepark waar jullie een familieweekend hebben.

familiefotograaf-friesland-01

familiefotograaf-friesland-02

familiefotograaf-friesland-03

familiefotograaf-friesland-04

familiefotograaf-friesland-05

familiefotograaf-friesland-06

familiefotograaf-friesland-07

familiefotograaf-sint-anna-parochie-01

familiefotograaf-sint-anna-parochie-02

familiefotograaf-sint-anna-parochie-03

familiefotografie-kledingtips-01

familiefotografie-kledingtips-02

Kijk ook eens hier