familiefotograaf-friesland-topfoto

Familiefotograaf Friesland

Familiefotograaf Friesland

Als familiefotograaf Friesland mocht ik in augustus, op een mooie voorjaardag in Appelscha, van Frieda en haar familie foto’s maken. Omdat ze toch samen op vakantie waren was iedereen weer bij elkaar om nieuwe famileifoto’s te maken. We hebben de fotoshoot gedaan in het naduurgebeid “Kale duinen” in Appelscha. Een ideale plek voor een mooie mooie, ontspannen fotoshoot.

Ontspannen fotoshoot

Lekker los, rennen en klimmen tijdens de shoot. Genieten van elkaar en van het plezier van de kleinkinderen en de mooie omgeving. We hadden prachtig weer met mooie wolkenluchten. Uiteraard hebben we niet alleen foto’s gemaakt van de hele familie, maar ook van de gezinnen apart en van de kleinkinderen met en zonder Opa en Oma. En Opa en Oma moesten natuurlijk ook nog samen op de foto.

Na een uurtje met deze gezellige familie zat de shoot er op en hebben we afscheid genomen. De foto’s zijn inmiddels afgeleverd en de familie was erg blij met het resultaat.

Familiefotograaf Friesland

Willen jullie mij ook graag als jullie familiefotograaf Friesland neem dan contact met mij op. Eerst nog wat meer werk van mij bekijken? Bezoek dan mijn portfolio pagina. Voor wat meer informatie over de kosten voor familiefotoshoot verwijs ik je graag naar mijn prijzen pagina. Naast Appelscha kom ik ook vaak op locatie in bijvoorbeeld Heerenveen of Bakkeveen. Maar in onderling overleg kan het bijvoorbeeld ook bij jullie thuis of een mooie natuurgebied in jullie eigen omgeving.

Cadeaubon

Vindt je het leuk om iemand, bijvoorbeeld je ouders, deze fotoshoot cadeau maak dan gebruik van mijn cadeaubon. Deze is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en kan voor al mijn diensten worden gebruikt. Viert er binnenkort iemand een verjaardag of een huwelijksjubileum en jullie zijn dan als familie bij elkaar dan is het een leuk idee om familiefoto’s te maken. Ik kom ook graag langs op een camping of een vakantiepark waar jullie een familieweekend hebben.

familiefotograaf-friesland-01
familiefotograaf-friesland-02
familiefotograaf-op-locatie-in-friesland-01
familiefotograaf-op-locatie-in-friesland-02
familiefoto-laten-maken-appelscha-01
familiefoto-laten-maken-appelscha-02
familiefoto-op-locatie-laten-maken-01
familiefoto-op-locatie-laten-maken-02
gezinsfoto-buiten-01
gezinsfoto-laten-maken-friesland-02
gezinsfoto-met-kinderen-01
gezinsfoto-met-kinderen-02
koppel-foto-friesland-01
koppel-foto-friesland-01

Kijk ook eens hier