fotoshoot-familie-heerenveen-04

Fotoshoot familie Heerenveen

Fotoshoot familie Heerenveen

Fotoshoot familie Heerenveen op een zondagmiddag in februari rond vier uur. Een frisse middag in de Overtuin in Oranjewoud. Ik ontmoette Remko en zijn familie voor het maken van een serie familiefoto’s. De fotoshoot was ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van zijn ouders.

En als je kinderen en kleinkinderen uit Tokio dan over zijn dan is het de kans om weer eens samen op de foto te gaan. Niet alleen heb ik foto’s gemaakt van de hele familie maar we hebben ook direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om de gezinnen apart op de foto te zetten. En natuurlijk voor opa en oma een mooie foto van de kleinkinderen. Het was een gezellige middag met een vrolijke, warme familie.

Bij familiefotografie probeer ik altijd de mooiste foto’s van jouw familie of gezin te maken. Hierbij kunnen we kiezen voor een mooi buitenlocatie. Maar als jullie bijvoorbeeld een familiefeest of familieweekend hebben kom ik gezellig bij jullie op de camping, bungalowpark of groepsverblijf.  Tijdens de shoot maak ik ongeveer 100 foto’s en na afloop ontvangen jullie de bestanden via We-Transfer.

Foto afdrukken

Verder kunnen jullie ook nog kiezen voor een mooie afdruk. Hierbij zijn de mogelijkheden legio bijvoorbeeld op fotopapier, linnen of hout. En wellicht nog mooier een mini-album met de mooiste foto’s uit de serie. Klik eens door de portfolio en laat jullie verrassen en ik hoop jullie snel te zien voor het maken van een ontspannen groepsfoto.

Willen jullie ook een ontspannen fotoshoot familie Heerenveen, neem dan contact met mij op.

Fotoshoot Vakantie Friesland

Bent u op vakantie in Friesland en wilt u foto’s laten maken van uw gezin of familie bekijk dan ook eens mijn portfolio en neem vervolgens contact met mij op voor het maken van een ontspannen reportage.  Voor het maken van een fotoshoot tijdens uw vakantie  of weekend weg in Friesland kom ik ook graag bij u langs.  Dat kan bijvoorbeeld tijdens een familieweekend bij u op de camping, vakantiepark, hotel of bed and breakfast.

 

fotoshoot-familie-heerenveen-01

fotoshoot-familie-heerenveen-02

fotoshoot-familie-heerenveen-03

fotoshoot-familie-heerenveen-04

fotoshoot-familie-heerenveen-05

fotoshoot-familie-heerenveen-06

fotoshoot-familie-heerenveen-07

fotoshoot-familie-heerenveen-08

fotoshoot-familie-heerenveen-09

fotoshoot-familie-heerenveen-10

Kijk ook eens hier