trouwfotograaf-drachten-topfoto

Trouwfotograaf Drachten

Trouwfotograaf Drachten

Als trouwfotograaf Drachten rijd ik op 20 april richting Drachten voor de trouwreportage van Sandra en Harm. Het belooft een mooie dag te worden en het zonnetje schijnt al lekker deze morgen.

Op hun huisadres bereiden ze zich rustig voor op hun trouwdag. Als vervoer hadden ze die dag een prachtige VW-Bus van Marjan Groot (https://www.mijntrouwebus.nl/)  en daarmee zijn we richting het Karmelklooster gereden voor het maken van de reportage foto’s in de mooi aangelegde tuin. De drie jongens kwamen ons even voor de ceremonie gezelschap houden.

Inmiddels arriveerden de daggasten voor de ceremonie die ook plaats vond in het Karmelklooster. Een mooie ceremonie, met prachtige woorden van de bruid en bruidegom voor het afleggen van hun trouwbelofte.

Voor het feest vertrokken we richting  Old Dutch in de Westerein. Hier stond een prachtige bruidstaart klaar om aangesneden te worden. Na het diner en de openingsdans werd het een geweldig feest. Ik bedank de bruid en bruidegom dat ik onderdeel mocht zijn van hun trouwdag en deze mocht vastleggen

Album

Het bruidspaar heeft gekozen voor een traditioneel crèmekleurig plakalbum met een fotocover. Naast dit album kun je bij mij ook ditgitale albums krijgen van diverse afmetingen en kleurstelling. Meer informatie daar over vindt je terug op mijn pagina trouwalbums.

Portfolio.

Willen jullie, na het bekijken van dit blog en mijn portfolio, mij ook als jullie trouwfotograaf in Drachten neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer informatie over de investering voor het laten maken van jullie trouwreportage bekijk dan hier mijn tarieven.

bruidsfotograaf-drachten-01

 

bruidsfotograaf-drachten-02

fotograaf-trouwen-drachten-01

 

fotograaf-trouwen-drachten-02

 

trouwfotograaf-drachten-03

 

trouwfotograaf-drachten-01

 

trouwfotograaf-drachten-02

 

trouwreportage-drachten-01

 

trouwreportage-drachten-02

 

bruidsreportage-drachten-01

 

bruidsreportage-drachten-02

Kijk ook eens hier