bruidsfotograaf-oosterwolde-topfoto

Bruidsfotograaf Oosterwolde

Bruidsfotograaf Oosterwolde

Als bruidsfotograaf Oosterwolde (Friesland) mocht ik op 19 oktober de de trouwreportage van Irma en Pieter doen. Het was eindelijk zover, hun trouwdag. Vorig jaar had ik in de voorbereiding met het paar hun trouwdag uitgebreid besproken en tijdens dat gesprek kwam ook de vraag:”waar gaan we foto’s maken en welke binnenlocatie gaat het worden?”.

Trouwreportage Oosterwolde

Uiteraard had ik hun ook wat suggesties aan de hand gedaan, maar hun ook gevraagd om op zoek te gaan naar iets wat bij hun paste. Na de foto’s bij Irma haar ouders thuis zijn we samen met Marjan van “Mijn Trouwe Bus” richting Veenhuizen gereden. Niet ver van Oosterwolde en een prachtige omgeving en een bijzonder dorp. Het stel had daar een mooi fotolocatie gevonden: de oude Elektriciteitscentrale. Hier hebben we zowel binnen als buiten foto’s gemaakt. Op de terugweg naar Oosterwolde hebben we nog even in het bos wat herfstfoto’s gemaakt. Van deze dag is ook artikel opgenomen in een uitgave van het Gevangenismuseum.

Trouwceremonie

Na de lunch in “de Esch” was het tijd voor het burgerlijk huwelijk. Een bijzondere ceremonie, met vrienden uit Duitsland en alle mensen die je dierbaar zijn om je heen. Het was een mooie ceremonie met een lach en een traan. Na een tussenstop voor een lekker bakje koffie, gingen we richting de kerk waar een mooie dienst werd gehouden. Als  verrassing werd er door de familie een lied voor hun gezongen.

Trouwfeest

Na de dienst stapte het bruidspaar weer in de VW-bus van Marjan en was het tijd om, voor de receptie, diner en feest, richting “De Stripe” in Wijnjewoude te rijden. Na nog wat foto’s van het aansnijden van de taart heb ik afscheid genomen van het bruidspaar en hun gasten.

Publicatie bruidsfotograaf Oosterwolde

Na hun trouwdag werden Irma en Pieter gevraagd om een artikel te schrijven over hun reportage in de Elektriciteitscentrale in Veenhuizen voor De Opsteker. De vrijwilligers vonden het namelijk heel bijzonder dat een bruidspaar koos voor deze locatie. Ook ik als fotograaf heb een exemplaar van dit artikel mogen ontvangen. En wat een leuk verhaal heeft Irma geschreven.

Bruidsfotograaf Oosterwolde

Willen jullie mij ook als bruidsfotograaf Oosterwolde neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer indrukken op doen bekijk dan mijn portfolio. Wil je graag nog wat meer informatie over de investering voor deze dag bezoek dan deze pagina.

bruidsfotograaf-oosterwolde-01

bruidsfotograaf-oosterwolde-02

bruidsfotograaf-oosterwolde-03

bruidsfotografie-oosterwolde-01

bruidsfotografie-oosterwolde-02

bruidsfotografie-oosterwolde-03

bruidsreportage-veenhuizen-01

trouwfotograaf-oosterwolde-01

trouwfotograaf-oosterwolde-02

trouwfotograaf-oosterwolde-03

trouwreportage-oosterwolde-01

trouwreportage-oosterwolde-02

trouwreportage-oosterwolde-02

trouwreportage-veenhuizen-01

trouwreportage-veenhuizen-02

trouwreportage-veenhuizen-03

Kijk ook eens hier