Gezinsfotografie

Gezinsfotografie.

Gezinsfotografie van fotonel.nl, met je gezin of familie op de foto zoals jullie echt zijn? Gewoon voor jullie zelf of bijvoorbeeld als geschenk voor Moederdag, Vaderdag,  voor opa en oma, een verjaardag of huwelijksjubileum. Dit is natuurlijk een super cadeau! De  foto’s worden gemaakt  op een buitenlocatie naar keuze. Misschien hebben jullie daar zelf al over nagedacht of kan ik jullie wat ideeën voor leggen. Denk hierbij aan een park, een mooi natuurgebied of het bos. Buiten foto’s maken geeft veel vrijheid, wat zorgt voor meer spontane en ongedwongener foto’s. Het maken van gezins-of familiefoto’s moet vooral leuk zijn.

Kleding voor gezinsfotografie

Vaak wordt er gevraagd wat je het beste kunt doen omtrent kleding voor de fotoshoot. Mijn advies is: houdt de kleuren rustig. Strepen, noppen, tekst opdrukken en geblokte shirts zorgen voor een rommelig geheel. Een witte of zwarte blouse, shirt of truitje doet het altijd goed. Probeer de kleding op elkaar af te stemmen, dit zorgt voor een rustig beeld en voor één geheel. Maar het belangrijkste is vooral dat je je prettig voelt in de kleding die je draagt.

Samen gaan we voor het mooiste resultaat!

Bij het maken van een afspraak voor groepsfotografie bespreken we vooraf jullie wensen.  Stuur ik jullie nog enkele tips toe zodat iedereen zich op zijn gemak voelt, zo werken we samen aan een geslaagde fotoserie. Naast het maken van een familiefoto is het natuurlijk ook mogelijk om met je eigen gezin of opa en oma met kleinkinderen op de foto te gaan. Omdat jullie er dan toch zijn, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Zo maken we samen een tastbare herinnering voor later. Bekijk de voorbeelden van gezinsfotografie en laat je inspireren.

Hoe gaan we te werk en wat mogen jullie verwachten…..

Het maken van de foto's kan op een van te voren afgesproken locatie. Als jullie op vakantie zijn in Friesland (bijvoorbeeld, in Bakkeveen, Appelscha enz.) dan kan dat ook bij jullie op de camping, bungalowpark of in een mooi natuurgebied. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur. Tijdens dit uur maak ik ongeveer 100 foto's. Van deze 100 foto's maak ik, afhankelijk van het gekozen pakket, een selectie.

Wat ontvangen jullie.....

Afhankelijk van het pakket wat jullie hebben gekozen, ontvangen jullie fotobestanden via we-transfer. Hebben jullie gekozen voor  afdrukken dan stuur ik deze, na jullie keuze, rechtstreeks naar jullie adres. De mogelijkheden voor afdrukken zijn legio bijvoorbeeld op fotopapier, linnen of hout. En wellicht nog mooier een mini-album met de mooiste foto’s uit de serie. Klik eens door de portfolio laat jullie verrassen en ik hoop jullie snel te zien voor het maken van een ontspannen groepsfoto.

Cadeaubon

Wil je een fotoshoot van de familie of gezin cadeau kijk dan ook eens bij mijn cadeaubon. Deze is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en wordt per post bij je thuis afgeleverd of je mag het bij mij thuis in Gorredijk afhalen.

Kijk voor de mogelijkheden en tarieven hieronder.

gezinsfoto-pakket-brons-fotonel

Brons

1 uur fotograferen op locatie;
10 bestanden in hoge resolutie;
Geschikt voor gezin;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 125,--

Zilver

1 uur fotograferen op locatie;
25 bestanden in hoge resolutie;
Geschikt voor grote gezinnen/kleine familie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 165,--

Goud

1 uur fotograferen op locatie;
Onbeperkt aantal bestanden in hoge resolutie;
Geschikt voor grotere families;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 215,--

Contact

Neem contact met mij voor jullie eigen gezinsfoto.