Fotograaf-Friesland

FOTOGRAAF FRIESLAND

Fotograaf Friesland – Het vastleggen van de mooiste momenten in jullie leven, dat is mijn passie!! Op een ontspannen en ongedwongen manier neem ik de tijd om een herinnering te creëren die jullie de rest van jullie leven zullen koesteren. Mijn naam is Nel Wierenga (Fotonel.nl) en als fotograaf Friesland maak ik het graag voor je mogelijk.

MIJN WERKWIJZE

Als jullie kiezen voor een fotoshoot, plannen we samen een datum en een locatie. Dat kan bij je thuis zijn of op een andere locatie die bij je past. Ik neem de tijd om naar jullie wensen te luisteren en proberen we samen te zoeken naar een manier dat jullie op de foto staan zoals jullie zijn. Er zijn verschillende gelegenheden om een mooie foto te laten maken. Als je verliefd bent, gaat trouwen, als je zwanger bent, als je baby net geboren is, als je een mooie zakelijke profielfoto nodig hebt of als je trots bent op je gezin en dat vast wilt leggen.

WERKGEBIED

Ik fotografeer niet alleen in de provincie Friesland (Heerenveen, Drachten, Wolvega, Oosterwolde, Appelscha, Bakkeveen enz.) Maar bijvoorbeeld ook in de provincie Groningen, Drenthe en Overijssel ben ik regelmatig te gast van een bruidspaar of tijdens een gezinsreportage.

MIJN DIENSTEN

Mijn grootste passie is toch wel het maken van een ontspannen bruidsreportage, maar daarnaast vindt ik het ook geweldig om jullie van dienst te zijn bij:

Jullie huwelijk, jullie dag en een feest waard om vast te leggen!!  Voor elke trouwreportage zijn er verschillende wensen en budgetten. Daarom heb ik voor iedereen een oplossing en werk ik met verschillende pakketten waar jullie een keuze uit kunnen maken. Een goed begin is om eerst bij mij thuis eens kennis te maken met elkaar. Samen bekijk we dan de mogelijkheden en als het dan klikt dan gaan we er samen een leuke en ontspannen dag van maken!! Als trouwfotograaf kom ik bijvoorbeeld in Friesland, Groningen, Drachten, Joure, Steenwijk, Bolsward, Franeker enz.

Waarom een loveshoot? … omdat jullie een geregistreerd partnerschap aangaan, jullie verliefd en stapelgek op elkaar zijn ! Maar misschien gaan jullie trouwen en wil je eerst even kennis maken met mij en willen jullie daarom een Loveshoot. Maar wellicht zijn jullie na alle jaren nog steeds stapel op elkaar? Dan is het ook een mooi moment om dit voor altijd als dierbare herinnering te hebben.

Met je gezin of familie op de foto zoals jullie echt zijn? Gewoon voor jullie zelf of bijvoorbeeld als geschenk voor Moederdag, Vaderdag,  voor opa en oma, een verjaardag of huwelijksjubileum. Dit is natuurlijk een super cadeau! De  foto’s worden gemaakt  op een buitenlocatie naar keuze of in mijn fotostudio. Misschien hebben jullie daar zelf al over nagedacht of kan ik jullie wat ideeën voorleggen. Denk hierbij aan een park, een mooi natuurgebied of het bos. Buiten foto’s maken geeft veel vrijheid, wat zorgt voor meer spontane en ongedwongener foto’s. Het maken van gezins-of familiefoto’s moet vooral leuk zijn.