Bruidsfotografie - Groningen | Kloosterburen

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Groningen

Als trouwfotograaf Groningen mocht ik op een mooie stralende dag trouwfotograaf van Dirk en Krista zijn. De dag begon bij bruid thuis, geen poespas lekker ontspannen voorbereiden op de dag die ging komen. Hij haalde haar op in een prachtige groene Triumph GT 6 MK 2 . Ze komen beide van de boerderij en wilden graag dat dit terug te zien was in de foto’s.

Stadhuis Leens

Dus gewoon tussen de gewassen op het land . En natuurlijk met de John Deere! Ook in de tuin van het Landgoed Borg Verhildersum hebben we nog veel gelachen met het maken van foto’s. Om 13.30 uur was er een mooie ceremonie in het stadhuis in Leens waar Krista en Dirk hun eigen geschreven trouwbeloftes voorlazen . Krista op haar eigen heldere manier en Dirk op rijm, vol van zijn heerlijk humor.

‘S avonds in de kerk werden de ringen uitgewisseld in een inspirerende en vrolijke dienst. Na de dienst nam ik afscheid van het bruidspaar en kan ik alleen maar zeggen dat ik heb genoten van deze dag. Dirk en Krista dank jullie wel voor deze heerlijk dag.

Trouwfotograaf Groningen

Willen jullie mij ook als trouwfotograaf Groningen neem dan contact met mij op. Willen jullie eerst nog een ander werk van mij bekijken ga dan naar mijn portfolio. Wil je eerst nog wat meer informatie over de investering voor deze dag bekijk dan mijn tarieven. Voor nog wat meer informatie, tips en feedback van andere bruidsparen kun je een persoonlijke pagina aanvragen.

bruidsfotograaf-groningen-01

bruidsfotograaf-groningen-02

bruidsfotografie-groningen-01

bruidsfotografie-groningen-02

bruidsreportage-groningen-01

bruidsreportage-groningen-01

trouwfotograaf-groningen-01

trouwfotograaf-groningen-02

trouwfotograaf-groningen-04

trouwfotograaf-groningen-05

trouwfotograaf-groningen-06

trouwfotografie-groningen-01

trouwfotografie-groningen-02

trouwfotografie-groningen-02

 

trouwreportage-groningen-02

 

 

Kijk ook eens hier