Trouwreportage - Ureterp - Friesland - Blog

Trouwreportage Ureterp

Trouwreportage Ureterp

Op een mooie dag in juni mocht ik een trouwreportage Ureterp doen. In de voorbereiding van de trouwreportage had ik intensief contact met Marieke. Alles was tot in de puntjes geregeld. Op de dag zelf begin ik samen met Marieke bij de kapper en visagie. En ben ik even later bij Hans thuis, waar hij zich samen met zijn moeder klaar maakt voor zijn dag, waarop hij eindelijk zijn Marieke mag trouwen.
Nog even wat foto’s maken van de voorbereidingen van de bruid bij het bruidspaar thuis voordat hij haar op haalt met een VW Karmann Ghia.  Waarna we vertrekken naar het Karmelklooster in Drachten. Hier maken we in het klooster en de mooie omringende tuin een serie foto’s. Het is mooi weer dus ook nog even naar Huize Olterterp om ook daar in de tuin nog wat foto’s te maken.

Lycklamahuis – Beetsterzwaag

Om 14.00 uur zijn we allemaal aanwezig in het Lycklamahuis te Beetsterzwaag voor een ceremonie vol humor en emotie. Menig traantje is er gevloeid. De gasten van die dag ontvingen na de ceremonie een route beschrijving voor de rit richting de feestlocatie. Hier lag tot ieders verrassing de salonboot Gaasterland klaar voor vertrek. Na het aansnijden van de taart verliet ik de boot om vanaf de kade Hans en Marieke uit te zwaaien. Lief bruidspaar:”Dank jullie wel dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn op deze geweldige dag!!

Trouwreportage Ureterp

Willen jullie ook een trouwreportage Ureterp, neem dan contact met mij op. Willen jullie eerst nog wat ander werk van mij bekijken ga dan naar mijn portfolio. Wil je eerst nog wat meer informatie over de investering voor deze dag bekijk dan mijn tarieven. Voor nog wat meer informatie, tips en feedback van andere bruidsparen kun je een persoonlijk pagina.

Pak – Beintema Drachten
Trouwjurk – Fidelity Burgum
Auto – Broekema Ureterp
Bloemen – Bloembinderij Bakkeveen
Feestlocatie – Salonboot Gaasterland Leeuwarden

Kijk ook eens hier