Fotostudio

Fotostudio

Fotostudio Gorredijk

Naast een fotoshoot bij jullie thuis of op locatie, is het nu ook mogelijk om een fotoshoot in mijn fotostudio te boeken.  In een gezellige ruimte, waar de pelletkachel behaaglijk brand, maken we in een ontspannen sfeer de foto's die jij graag wil.  In de studio zijn jullie welkom voor het maken van een portretfoto van je zelf, van je kinderen, samen met je geliefde, als je zwanger bent of voor een fotoshoot van jullie kleine.

Verschillende opstellingen

Aan de hand van jullie wensen en mijn ideeën bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.  In mijn fotostudio werk ik met een zwarte en een witte achtergrond. Tijdens de sessie gaan we verschillende opstellingen doen. Daarbij kunnen we gebruik van allerlei attributen en props. Uiteraard is het ook leuk als je zelf iets mee neemt. Een mooie hoed, baret, sjaal of een mooie blouse. Ook wisselen van kledingstukken behoort tot de mogelijkheden. In basis duurt iedere sessie 60 minuten.

Nieuw bij Fotonel.nl Film Noir Fotografie

Film Noir zijn foto's in de jaren 30 stijl met een donkere, chique en melancholische uitstraling. Een mooi cadeau voor een lieve vriendin, zus, schoonzus of je dochter. En Oh ja: mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Contact

Neem contact met mij voor een shoot in de fotostudio.