Loveshoot

Loveshoot!

Waarom een loveshoot? … omdat jullie een geregistreerd partnerschap aangaan, jullie verliefd en stapelgek op elkaar zijn ! Of jullie zijn verloofd en gaan trouwen of zijn misschien al jaren getrouwd  en willen de liefde vieren door dit op een mooie manier vast te leggen. Als jullie nog gaan trouwen is het een leuke manier om alvast aan de camera te wennen voor  jullie trouwdag, als jullie een bruidsreportage bij mij boeken en de foto’s van deze loveshoot kunnen jullie dan bijvoorbeeld gebruiken voor jullie trouwkaart.
Op welke locatie?
De loveshoot draait om jullie! Dus kies voor een locatie waar jullie iets mee hebben. Denk hierbij aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Of misschien wandelen jullie graag in het bos of op het strand. Kies vooral een plek die bij jullie past. Dan gaan we samen op stap en maken we er een mooie, ontspannen loveshoot van. Geniet van elkaar en van de fotoshoot!
Hoe gaan we te werk en wat mag je verwachten…..
Het maken van de foto's kan op een van te voren afgesproken locatie. Een loveshoot duurt ongeveer een uur. Tijdens dit uur maak ik ongeveer 100 foto's. Van deze 100 foto's maak ik een selectie van ongeveer 25 foto's.
Wat ontvang je.....
Afhankelijk van het pakket wat je hebt gekozen, ontvang je de fotobestanden via we-transfer. Heb je gekozen voor  afdrukken dan stuur ik deze, na jullie keuze, rechtstreeks naar jullie adres. De mogelijkheden voor afdrukken zijn legio bijvoorbeeld op fotopapier, linnen of hout. En wellicht nog mooier een album met de mooiste foto’s uit de serie. Bekijk mijn portfolio en laat jullie verrassen en dan hoop ik jullie snel te zien voor het maken van een ontspannen loveshoot.

Kijk voor de mogelijkheden en tarieven hieronder.

loveshoot-brons

Brons

1,5 uur fotograferen op locatie;
USB-stick met alle door mij geselecteerde foto's;
Alle reiskosten inbegrepen*.

Prijs: € 75,--

* Mijn werkgebied zijn de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

loveshoot-zilver

Zilver

1,5 uur fotograferen op locatie;
USB-stick met de door mij geselecteerde foto's;
Luxe album 15 x 15 met 12 pagina's;
Alle reiskosten inbegrepen*.

Prijs: € 100,--

* Mijn werkgebied zijn de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Goud

1,5 uur fotograferen op locatie;
USB-stick met de door mij geselecteerde foto's;
Luxe album* 15 x 15 met 24 pagina's;
Alle reiskosten inbegrepen**.

Prijs: € 125,--

* Het luxe album is te verkrijgen in 12 verschillende kleuren.
** Mijn werkgebied zijn de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

-

Contact

Neem contact met mij op voor jullie eigen loveshoot.