Loveshoot

Loveshoot!

Waarom een loveshoot?

… omdat jullie een geregistreerd partnerschap aangaan, jullie verliefd en stapelgek op elkaar zijn ! Of jullie zijn verloofd en gaan trouwen of zijn misschien al jaren getrouwd  en willen de liefde vieren door dit op een mooie manier vast te leggen. Als jullie nog gaan trouwen is het een leuke manier om alvast aan de camera te wennen. Boeken jullie een bruidsreportage dan kunnen jullie de foto’s van deze loveshoot bijvoorbeeld gebruiken voor jullie trouwkaart.

Op welke locatie?

Hoe gaan we te werk en wat mag je verwachten…..Het maken van de foto's kan op een van te voren afgesproken locatie bijvorbeeld in Heerenveen of Drachten. Een loveshoot duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens dit anderhalf uur maak ik ongeveer 100 foto's. Van deze 100 foto's maak ik een selectie van ongeveer 25 foto's.

Wat ontvang je.....

Afhankelijk van het pakket wat je hebt gekozen, ontvang je de fotobestanden via we-transfer. Heb je gekozen voor  afdrukken dan stuur ik deze, na jullie keuze, rechtstreeks naar jullie adres. De mogelijkheden voor afdrukken zijn legio bijvoorbeeld op fotopapier, linnen of hout. En wellicht nog mooier een mini-album met de mooiste foto’s uit de serie. Bekijk mijn portfolio en laat jullie verrassen en dan hoop ik jullie snel te zien voor het maken van een ontspannen loveshoot.

Kijk voor de mogelijkheden en tarieven hieronder.

 

loveshoot-brons

Brons

1,5 uur fotograferen op locatie;
15 digitale bestanden in hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 145,--
loveshoot-zilver

Zilver

1,5 uur fotograferen op locatie;
30 digitale bestanden in hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 175,--

Goud

1,5 uur fotograferen op locatie;
Onbeperkt aantal digitale bestanden in hoge resolutie;
Reiskosten in een straal van 25 km rondom Gorredijk.

Prijs: € 225,--

Contact

Neem contact met mij op voor jullie eigen loveshoot.