Loveshoot Drachten

Loveshoot Drachten

Op een mooie namiddag in het voorjaar mocht ik een Loveshoot Drachten doen. Op de valreep kreeg ik een appje van Johannes. Zij wilden nog graag gebruik maken van de loveshootactie. Op 3 juni ontmoeten we elkaar bij het Witte huis in Olterterp. Na een korte wandeling door het bos kwamen we op een prachtige plek voor het maken van de foto’s.

Johannes en Jildou bedankt voor de gezellige middag en ik wens jullie heel veel geluk in de toekomst.

Willen jullie ook een loveshoot doen maar dan bijvoorbeeld in Heerenveen of Bakkeveen neem dan contact met mij op of bezoek eerst mijn loveshoot pagina. Wil je eerst nog wat meer werk van mij bekijken bezoek dan eerst mijn portfolio pagina. Wil je graag wat meer weten over de kosten van een Loveshoot Drachten bekijk dan eerst de pagina met prijzen.

Cadeaubon

Wil jij graag een loveshoot cadeau doen aan een vriendin, je zus of schoonzus of heb je een lieve buurvrouw die je graag wilt verrassen maak dan gebruik van mijn cadeaubon. De bon krijg je gratis thuis toegestuurd en zit in een mooie tasje verpakt. Leuk om te geven fijn om te ontvangen.

Gratis loveshoot

Boek je mij als jullie trouwfotograaf dan ontvangen jullie een gratis loveshoot als onderdeel van één van mijn pakketten Brons, Zilver of Goud. Wil je eerst nog wat meer informatie over bruidsfotografie, mijn tarieven, of wil je eerst nog wat meer foto’s van trouwreportages bekijken of alvast een persoonlijke pagina aanvragen neem dan contact met mij op.

loveshoot-drachten-01
loveshoot-drachten-02
lovehsoot-johannes-en-jildou-fotonel
loveshoot-bos-kijkend-over-water-fotonel
loveshoot-colllage-fotonel
loveshoot-dansen-in-bos-fotonel
loveshoot-fotonel-friesland
loveshoot-kussen-bij-boom-fotonel
loveshoot-liggend-in-bos-fotonel
loveshoot-olterterp-wiite-huis-fotonel

Update 5-9-2020

Kijk ook eens hier