bruidsfotograaf-bakkeveen-01

Bruidsfotograaf Bakkeveen

Bruidsfotograaf Bakkeveen

Als bruidsfotograaf Bakkeveen mocht ik op een mooie dag in juli de bruiloft van Afke en Hans mee maken! Als trouwfotograaf Friesland zag ik het bruidspaar elkaar voor het eerst aankijken op deze dag en dat is altijd een bijzonder moment. Vandaag gebeurde dit in de tuin bij de bruid thuis. Bewonderende blikken waren van elkaars gezicht af te lezen. Daarna richting het Mandefjild in Bakkeveen voor het maken van de reportagefoto’s. Gelukkig bleef het droog. De ceremonie vond plaats in de tuin van de Slotpleats in Bakkeveen.

Slotpleats – Bakkeveen

Hier werd ook de taart aangesneden.  Na het maken van de groepsfoto’s en nog wat foto’s met de het bruidspaar en de Slotpleats op de achtergrond heb ik afscheid genomen van het stel en kijk ik terug op een heerlijke, ontspannen dag. Lieve Afke en Hans dank je wel dat ik deel mocht uitmaken van jullie dag!

Bruidsfotograaf Bakkeveen

Willen jullie mij ook als bruidsfotograaf Bakkeveen neem dan contact met mij op. Willen jullie eerst nog wat ander werk van mij bekijken ga dan naar mijn portfolio. Wil je eerst nog wat meer informatie over de investering voor deze dag bekijk dan mijn tarieven. Voor nog wat meer informatie, tips en feedback van andere bruidsparen kun je een persoonlijke pagina aanvragen. Naast Bakkeveen, kom je mij als bruidsfotograaf onder andere ook tegen in Joure, Oosterwolde, Drachten, Franeker en Bolsward.

bruidspaar-zwart-wit-tegenlicht
trouwreportage-bakkeveen-02
trouwreportage-bakkeveen-01
trouwfotografie-bakkeveen-02
bruidspaar-springen-in-het-zand
bruidspaar-i-love-him-i-love-her
bruid-raam-tegenlicht
trouwringen-bruid-en-bruidegom
bruidspaar-in-klassieke-kever
bruidsboeket-op-boom

Update 12-9-2020

Kijk ook eens hier