trouwfotograaf-joure-topfoto

Trouwfotograaf Joure

Trouwfotograaf Joure

Het is 1 juni, vroeg in de ochtend, op het moment dat ik als trouwfotograaf Joure richting Sintjohannesga de bruiloft van Ruben en Judith mag vast leggen. We beginnen ’s morgens bij de kapper met de eerste voorbereidingen van Judith voor haar grote dag. In Joure helpen haar moeder en zus Judith in haar jurk.  Daarna is het wachten op Ruben die haar komt halen voor de trouwreportage.

Trouwreportage Oranjewoud.

De reportagefoto’s hebben we gemaakt in de Overtuin in Oranjewoud. Het is prachtig weer en de voorbereidingen voor het Oranjewoudfestival zijn in volle gang. Hierdoor konden we mooi gebruik maken van een aantal kunstobjecten die al in de tuin aanwezig waren. Toevallig was één van de kunstwerken “De Verbinding”. Heel toepasselijk….

Trouwceremonie Joure

Voor de trouwceremonie had het bruidspaar gekozen voor het mooie stadhuis “De Heeremastate” in Joure. Het was een vrolijke en en intieme ceremonie.  Vanuit Joure zijn we richting de feestlocatie vertrokken voor het aansnijden van de bruidstaart en de broodmaaltijd voorafgaand aan de kerkdienst in Drachten.

Trouwdienst in Drachten

‘S avonds heb ik mogen genieten van een mooie, emotionele dienst in de Bethelkerk in Drachten. Ook de bruidegom leverde nog een bijdrage als drummer van de band van deze dienst.

Trouwfeest Strandheem

De dag eindigde met het bruiloftsfeest in het partycentrum Strandheem in Opende. Deze Flashmob van de bruidegom, zijn vader en broer was een hoogtepunt van deze mooie avond.

Judith en Ruben, wat heb ik genoten van jullie en jullie gasten. Dank jullie wel dat ik onderdeel mocht zijn van deze dag!

Trouwalbum Fotonel

Het bruidspaar heeft als trouwalbum gekozen voor het digitale album Presento van Vakcolor 30 x 30 cm crême wit. Het Presento album is verkrijgbaar in 26 kleuren linnen, 23 kleuren kunstleer en in 22 kleuren leer.  We hebben de inhoud van het album samen bepaald via hun persoonlijke pagina. Verder werden natuurlijk alle foto’s geleverd op een USB-stick in luxe verpakking.

Trouwfotograaf Joure

Willen jullie mij ook inschakelen als trouwfotograaf Joure neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je eerst nog wat meer indrukken opdoen bekijk dan eens mijn portfolio. Willen jullie eerst nog wat meer weten over de investering voor jullie dag, bekijk dan deze pagina.

bruidsfotograaf-joure-01

bruidsfotograaf-joure-02

bruidsfotograaf-joure-03

bruidsfotografie-joure-01

bruidsfotografie-joure-02

bruidsfotografie-joure-03

bruidsreportage-joure-01

bruidsreportage-joure-02

bruidsreportage-joure-03

trouwen-in-joure-01

trouwen-in-joure-02

trouwen-in-joure-03

trouwfotograaf-joue-04

trouwfotograaf-joue-05

trouwfotograaf-joure-01

trouwfotograaf-joure-02

trouwfotograaf-joure-03

trouwfotografie-joure-01

trouwfotografie-joure-02

trouwfotografie-joure-03

trouwfoto-laten-maken-joure-01

trouwfoto-laten-maken-joure-02

trouwfoto-laten-maken-joure-03

trouwreportage-joure-01

trouwreportage-joure-02

trouwreportage-joure-03

Kijk ook eens hier