trouwfotograaf-steenwijk-topfoto

Trouwfotograaf Steenwijk

Trouwfotograaf Steenwijk

Op 22 juni mocht ik als trouwfotograaf Steenwijk de bruiloft fotograferen van Heleen en Niels. In 2012 mocht ik de bruiloft van Heleen haar zus fotograferen en daardoor was het bruidspaar al bekend met mijn werk.

Trouwreportage Steenwijk

Voor mij begon de dag bij de kapper en de visagie in Tuk, een dorp bij Steenwijk. Daarna zijn we naar hun woonadres gegaan voor het aankleden en klaar maken van zowel bruid als bruidegom. Het was die dag een wisselvallige dag qua weer. De buienradar-app werd dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. Zo nu en dan bui, was het weerbericht. Ondanks de regenbuien hebben we op de Buitenplaatse de Eese de foto’s van trouwreportage kunnen maken. Tijdens de buien konden we in de gebouwen even schuilen en uiteraard hadden we paraplu’s mee genomen. En dan is het natuurlijk ook leuk om deze papaplu’s te gebruiken bij de fotoshoot.

Trouwauto

Het paar had voor deze dag een prachtige wagen tot hun beschikking. Deze auto was van haar zwager, de bruidegom van zes jaar geleden. Na de lunch hebben we nog een aantal mooie foto’s gemaakt bij de oude melkfabriek. Deze had een oranje muur die we als achtergrond hebben gebruikt. Wat een mooie knalkleur!!

De trouwceremonie

De ceremonie vond plaats in het hotel-restaurant Huis ten Wolde in De Bult waar we na de ceremonie de taart aansnijden en in de tuin groepsfoto’s maken. Er werd gezellig gekletst, een bruiloftsquiz gedaan en lekker gegeten voor we voor de kerkelijke inzegening richting Gelderingen vertrokken. In deze oude kerk was het een mooie trouwdienst waarin het paar de ringen uitwisselden en elkaar trouw beloofde. Na de dienst was het voor mij tijd om ze te feliciteren en afscheid te nemen. Daarna kon voor hen het feest beginnen.

Heleen en Niels, ik heb genoten van jullie en jullie gasten en ik was blij dat ik net als voor je zus en haar man het vertrouwen heb gekregen om deze dag te mogen vast leggen. Veel geluk in de toekomst!!

Trouwalbum

Het bruidspaar heeft als trouwalbum gekozen voor het digitale album Classico van Vakcolor 30 x 30 cm crême wit. Het Classico album is verkrijgbaar in diverse kleuren linnen, kunstleer en leer.  We hebben de inhoud van het album samen bepaald via hun persoonlijke pagina. Verder werden natuurlijk alle foto’s geleverd op een USB-stick in luxe verpakking.

Trouwfotograaf Steenwijk

Willen jullie mij ook als jullie trouwfotograaf Steenwijk neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer werk van mij bekijken bekijk dan eerst even mijn portfolio. Wil je graag weten wat de investering is voor deze dag kijk dan even op deze pagina.

bruidsfotograaf-overijssel-01

bruidsfotograaf-overijssel-02

bruidsfotograaf-overijssel-03

bruidsfotograaf-steenwijk-01

bruidsfotograaf-steenwijk-02

bruidsfotograaf-steenwijk-03

bruidsreportage-overijssel-01

bruidsreportage-overijssel-02

bruidsreportage-steenwijk-01

bruidsreportage-steenwijk-02

bruidsreportage-steenwijk-03

trouwfotograaf-overijssel-01

trouwfotograaf-overijssel-02

trouwfotograaf-overijssel-03

trouwfotograaf-steenwijk-01

trouwfotograaf-steenwijk-02

trouwfotograaf-steenwijk-03

trouwfotografie-overijssel-01

trouwfotografie-overijssel-02

trouwfotografie-overijssel-03

trouwreportage-steenwijk-01

trouwreportage-steenwijk-03

Kijk ook eens hier