trouwalbum-voorbeelden-topfoto

Trouwalbum voorbeelden

Trouwalbum voorbeelden

Trouwalbum voorbeelden van Fotonel.nl, hoe ziet dat er uit? In de afgelopen jaren heb ik al vele bruidsparen blij gemaakt met een trouwalbum van hun trouwdag.  Alle albums zijn gemaakt met een eigen uitstraling, kleurstelling en inhoud. Maar hoe ziet zo’n album er dan uit? Is dat een standaard inhoud en kleur of hebben jullie daar als bruidspaar ook invloed op?

Het is niet zo moeilijk. Na het maken van de trouwreportage gaan we samen aan de slag om een prachtig trouwalbum te maken. Precies zoals jullie willen dat het er uiteindelijk uit komt te zien. De afmeting van het album, de kleur van het album maar vooral ook de inhoud van het album. Er is zo veel mogelijk. En dat wil ik jullie graag in dit blog laten zien.

Willen jullie ook zo’n prachtig album na jullie trouwen, maak dan een afspraak voor het laten maken van jullie trouwreportage en dan gaan we er samen mee aan de slag! Bekijk hieronder een selectie van de bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.

Trouwalbum van Erik en Elizabeth

Erik en Elizabeth hadden hun trouwdag gepland in het najaar. Zij hadden gekozen voor een mooie kleine ceremonie in het kleine kerkje in Kimswerd. Bij deze ceremonie was een doedelzakspeler aanwezig in verband met de Schotse roots van de bruid. De trouwfoto’s hebben we rondom en in het kerkje gemaakt. Voor de felicitaties en het feest konden we lopend naar de buren in het plaatselijk Hotel Greate Pier. Hier zijn de foto’s gemaakt van de taart en op de brug zijn de familiefoto’s gemaakt.

De foto’s zijn mooi samen gebracht in een album van Konpoli met een linnen cover in de kleur blauw/groen. Het bruidspaar heeft gekozen voor een album van 25 x 25 cm met 30 pagina’s.

trouwalbum-voorbeeld-fotograaf-friesland-01

 

trouwalbum-voorbeeld-bruidsfotograaf-friesland-01

trouwalbum-voorbeeld-bruidsfotograaf-friesland-02

trouwalbum-voorbeeld-fotograaf-friesland-02

 

Trouwalbum van Judith en Ruben

Judith en Ruben zijn getrouwd in de zonnige maand juni. Ze wonen al een tijdje in Beetsterzwaag maar kozen voor hun huwelijk voor de mooie locatie Herema State in Joure. Een prachtige klassieke trouwzaal. De trouwfoto’s hebben we gemaakt in de Overtuin in Oranjewoud, waar men druk bezig was met de voorbereidingen voor het Oranjewoud Festival. Het kunstwerk “De Verbinding” hebben we meegenomen in deze reportage. Heel toepasselijk.  Het park lag er deze dag mooi bij voor het maken van trouwfoto’s.

Het kerkelijk huwelijk vond plaats in de Bethel Kerk in Drachten en voor het feest hadden ze gekozen voor Strandheem in Opende. Ook hier zijn nog een aantal foto’s gemaakt die we terug zien in hun trouwalbum.

Judith en Ruben hebben uiteindelijk gekozen voor een antraciet kleurig linnen album en de inhoud is helemaal naar hun eigen wensen ingevuld. Strak en met een mooie zwarte achtergrond waardoor de kleuren prachtig tot hun recht komen. Ook dit album komt van Konpoli.

trouwalbum-trouwfotograaf-joure-02

trouwalbum-fotograaf-joure-01

trouwalbum-fotograaf-joure-02

trouwalbum-trouwfotograaf-joure-01

Trouwalbum van Kevin en Jildou

Kevin en Jildou wonen in Wanneperveen en zijn getrouwd in de herfst. Voor zowel het burgerlijk als kerkelijk huwelijk  hadden ze als locatie het Karmelklooster in Drachten gekozen. Daarnaast was dit de perfecte plek voor het maken van het trouwfoto’s, lekker alles op één plek. Heerlijk relaxed. Voor het eindresultaat hebben ze gekozen voor een mooi suède album in de kleur blauw met een mooie foto op de cover. Het album is helemaal naar hun eigen wensen ingevuld en bevat 30 pagina’s.

trouwalbum-trouwfotograaf-drachten-01

trouwalbum-bruidsfotograaf-drachten-01

trouwalbum-fotograaf-drachten-01

trouwalbum-fotograaf-drachten-02

 

Trouwalbum Willem en Elisabeth

Willem en Elisabeth wonen in Harkema en zijn getrouwd in het voorjaar. In de ochtend hebben we foto’s gemaakt bij Museum ‘De Spitkeet”, gelukkig was het toen net lang genoeg droog. De ceremonie vond plaats in het Jeltingahuis in Buitenpost, een prachtige plek om te trouwen. Voor het feest en diner hadden ze gekozen voor Stania State in Oentsjerk. Ook hier hebben we nog een mooie serie foto’s kunnen maken. De foto’s van hun trouwdag hebben ze laten verwerken in een mooi zwart leren album met een gouden opdruk.  Een prachtig mooi chic en stijlvol resultaat en zeker ook één van de mooie trouwalbum voorbeelden.

trouwalbum-fotograaf-buitenpost-01

trouwalbum-bruidsfotograaf-buitenpost-01

trouwalbum-fotograaf-buitenpost-02

trouwalbum-trouwfotograaf-buitenpost-01

Kijk ook eens hier