newborn-shoot-fotostudio-topfoto

Newborn shoot fotostudio

Newborn shoot fotostudio

Ben je ook zo benieuwd hoe we te werk gaan tijdens een newborn shoot in de fotostudio? Ik neem jullie graag mee in mijn manier van werken. Tijdens de shoot en het maken van zoveel mogelijk verschillende foto’s van jullie kleine wonder in de verschillende settings, staat de veiligheid van jullie kleine voorop.

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk om samen tot een mooi resultaat te komen? Na het maken van een afspraak van jullie shoot stuur ik jullie een foto van de mogelijke kleurstellingen en mogelijke newborn accessoires. Daarna stel ik wat setjes samen en stuur hiervan een foto jullie kant op om te kijken of dit naar jullie wens is. Er wordt gebruik gemaakt van diverse kleuren doeken, wraps, mutsjes, haarbandjes en mandjes. Tijdens het maken van de foto’s voegen we steeds wat toe, waardoor we allerlei verschillende settings krijgen.

In de fotostudio

En in de fotostudio kunnen jullie nog altijd wat dingen wijzigen mochten jullie een andere stijl haarbandje, wrap of doek mooier vinden.
In totaal proberen we drie tot vier settings te creëren om een mooie variatie te krijgen in de foto’s. Hieronder vinden jullie wat foto’s die een mooi beeld geven van hoe dit er uit kan zien.

Veiligheid staat voor op

Tijdens de newborn shoot fotosudio werken we altijd veilig waarbij jullie baby het ritme bepaald. Er is voldoende tijd om te voeden, te troosten of om een luier te verschonen. Als jullie kleine tijdens de shoot aangeeft bepaalde poses niet prettig te vinden worden deze ook niet meegenomen in de shoot. De veiligheid van jullie kleine staat voorop.

Verschillende pakketten

Als resultaat kunnen jullie kiezen uit verschillende pakketten. Jullie kunnen bijvoorbeeld een aantal foto’s kiezen uit een selectie die online komt te staan. Of jullie kiezen voor alle door mij bewerkte en geselecteerde foto’s. En wat het helemaal af zou maken, is een minialbum met de mooiste foto’s uit jullie serie.

Ook een newborn shoot in de fotostudio?

Wil jij ook een fotoshoot van jullie spruit neem dan contact met mij op. Heb je een lieve vriendin, zus of buurvrouw die zwanger is en je wilt haar graag verrassen maak dan gebruik van mijn cadeaubon. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

newborn-shoot-lekker-slapen-01
newborn-fotografie-gorredijk-02
newborn-fotografie-heerenveen-02
newborn-fotoshoot-in-mandje-02
newborn-fotoshoot-op-schapenvacht-01
newborn-shoot-fotostudio-mandje-01
newborn-shoot-fotostudio-slapen-01
newborn-shoot-fotostudio-voetjes-01
newborn-shoot-fotostudio-voetjes-01
newborn-shoot-fotostudio-voetjes-01
newborn-shoot-handjes-fotostudio-01

Kijk ook eens hier