Newborn fotografie

Newborn fotografie

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap of de geboorte van jullie baby. Het begin van een spannende en bijzondere periode, en hoe mooi is het dan om jullie kleine tijdens een newbornshoot vast te leggen?

Voor de shoot

Newbornfoto's maak ik altijd binnen 2 tot 3 weken na de geboorte van jullie kleine bij mij in de studio* in Gorredijk. Het liefst fotografeer ik jullie baby tussen de 10e en 21ste dag. In deze periode slaapt jullie kleine nog veel en is de baby nog makkelijk te poseren in verschillende houdingen. Is jullie kindje ouder dan 21 dagen kies dan voor babyfotografie.

Tijdens de shoot

Zorg ervoor dat het baby'tje net een warm badje, een schone luier en een voeding heeft gehad zodat hij/zij daarna heerlijk in slaap kan vallen. Het liefst fotografeer ik het pasgeboren baby'tje met een zacht of licht outfitje aan. Wil je ook graag samen met jullie kleine op de foto draag dan bij voorkeur iets in lichte kleuren/wit tijdens de newbornshoot, dit past goed bij het geheel.

Een newbornfotoshoot plan ik vaak rond 10:30 uur en duurt ongeveer 2 tot 3 uur, afhankelijk van hoeveel jullie kleine toelaat**. Mocht het die dag echt niet lukken dan is dat geen probleem, we nemen alle tijd en in het ergste geval plannen we een nieuwe afspraak, het blijven natuurlijk baby’s.  Tussendoor is er natuurlijk tijd om te voeden, te verschonen en te knuffelen.

Tijdens de shoot maak ik gebruik van verschillende dekentjes, mutsjes, haarbandjes en props. Ik probeer drie à vier settings te creëren, dit uiteraard afhankelijk van wat jullie kleine toelaat. De veiligheid van de baby staat altijd voorop en we doen dus geen poses die vervelend en ongemakkelijk zijn voor jullie kleine.

Verder zorg ik er voor dat mijn studio een goede temperatuur heeft. Omdat newborns vaak nog moeilijk hun temperatuur kunnen houden is een temperatuur van 23 à 24 graden prettig.

Na de shoot

Afhankelijk van het door jullie gekozen pakket ontvangen jullie de foto's via we-transfer. Als jullie gekozen hebben voor een mini-album kunnen jullie zelf een keuze maken uit de foto's die in het album moeten.

Na het boeken van newborn fotografie ontvangen jullie nog wat tips zodat jullie je rustig kunnen voorbereiden op de shoot.

*Kiezen jullie liever voor een shoot thuis, dan kan dat voor een meerprijs.

**Het kan gebeuren dat jullie baby tijdens de shoot geen zin heeft om te slapen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Natuurlijk gaan we proberen of hij/zij toch lekker wil slapen, lukt dat niet dan maken we er mooie wakkere foto's van. Het kan dan voorkomen dat jullie foto's minder gelijkwaardig zijn aan het portfolio.

Wil jij ook een ontspannen newborn fotoshoot van jullie spruit neem dan contact met mij op.

Kijk voor de mogelijkheden en tarieven hieronder.

babyfotografie-joure-01

Brons

2 à 3 uur fotograferen in de fotostudio.
10 bestanden in hoge resolutie.

Prijs: € 195,--
tarieven-newbornfotografie-zilver

Zilver

2 à 3 uur fotograferen in de fotostudio.
25 bestanden in hoge resolutie.

Prijs: € 225,--

Goud

2 à 3 uur fotograferen in de fotostudio.
Onbeperkt aantal bestanden in hoge resolutie.

Prijs: € 275,--

Contact

Neem contact met mij op voor jullie eigen babyfoto's.