loveshoot-friesland-topfoto

Loveshoot Friesland

Loveshoot Friesland

In juni mocht ik een loveshoot Friesland doen. Via de app ontving ik van Frans een berichtje. Zijn vriendin was binnenkort jarig en hij wilde haar graag verrassen met een fotoshoot. In overleg met Frans hebben we gekozen voor een loveshoot cadeaubon in een mooie verpakking. Om zijn vriendin te verrassen koos Frans voor het pakket “zilver” in de categorie loveshoot. Een paar weken later ontving ik een berichtje dat de cadeaubon goed was ontvangen en dat ze er erg blij mee was. Nu wilden ze dan ook  graag een afspraak maken.

Stania State Oentsjerk

Voor deze loveshoot Friesland ontmoetten we elkaar op een mooie zaterdag in juni. De locatie was  in de tuin van het landgoed Stania State in Oentsjerk. Wat een prachtige omgeving. Een mooi park waar je tijdens een wandeling de mooiste plekjes tegenkomt. En zeer geschikt om mooie foto’s te maken.

Het paar genoot zichtbaar van de shoot en hadden er veel plezier in. We hebben foto’s kunnen maken bij het water, in de bossen op verschillende plekken en op mooie bruggetjes over het water. Het resultaat van deze shoot is een serie foto’s waarbij je ziet dat ze van elkaar genieten en het plezier van afstraalt.

Frans en Charlene dank jullie wel voor gezellige en ontspannen middag!

Loveshoot Friesland

Willen jullie ook een loveshoot Friesland neem dan contact met mij op. Een loveshoot Friesland kan op iedere locatie die bij jullie past of je leuk vindt. Uiteraard kan ik met mijn ervaring ook met suggesties komen.  Wil je eerst nog eerder werk van mij bekijken, bekijk dan eerst mijn portfolio. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor een loveshoot Friesland bekijk dan eerst mijn prijzen.

Cadeaubon Loveshoot

Frans heeft gekozen voor een cadeaubon voor deze loveshoot Friesland. Wil jij ook een loveshoot cadeau doen aan je vriend, vrienden of partner bestel dan mijn cadeaubon hier. De cadeaubon is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en geschikt voor alle soorten fotografie die ik aanbied.

loveshoot-friesland-01

loveshoot-friesland-02

loveshoot-friesland-03

loveshoot-oentsjerk-friesland-01

loveshoot-oentsjerk-friesland-02

loveshoot-oentsjerk-friesland-03

loveshoot-stania-state-01

loveshoot-stania-state-02

loveshoot-stania-state-02

loveshoot-veenwouden-friesland-01

loveshoot-veenwouden-friesland-02

loveshoot-veenwouden-friesland-03

loveshoot-veenwouden-friesland-04

Kijk ook eens hier