loveshoot-nij-beets-topfoto

Loveshoot Nij Beets

Loveshoot Nij Beets.

Eric nam via de mail contact met mij op met de vraag of het mogelijk was om een Loveshoot Nij Beets te doen. Op 1 september vierde hij samen met zijn vriendin Elke dat ze één jaar verkering hadden. En precies op die dag wilde hij graag foto’s laten maken op de plaats waar ze elkaar ontmoet hadden.

Zandafgraving Nij Beets

Dus, zo gezegd zo gedaan. Op de deze dag ontmoet ik Eric en Elke bij de zandafgraving in Nij Beets. Wat een verrassende leuke plek voor een loveshoot!! Eric en Elke hadden er ontzettend veel zin in maar vonden het ook spannend. Gaandeweg werd het, lekker bij het water, een heerlijke ontspannen loveshoot. Ook tussen de bomen en de struiken waren genoeg plekjes te vinden om een mooie gevarieerde serie foto’s te maken. Het eindresultaat van de loveshoot Nij Beets zien jullie hier onder. Eric en Elke bedankt voor jullie gezelschap, ik heb een leuke middag gehad en wellicht zien we elkaar binnenkort weer.

Loveshoot Nij Beets

Eric en Elke hebben gekozen voor pakket “Goud”. Bij dit pakket krijgen ze ook album welke we op hun eigen persoonlijke pagina samen in delen. Ik kom met een voorstel en dan gaan we samen de inhoud en de indeling van het album vast stellen.

Willen jullie ook een Loveshoot in bijvoorbeeld Drachten, Heerenveen, Bakkeveen of Ureterp neem dan contact met mij op of bezoek eerst mijn loveshoot pagina.  Wil je eerst nog wat meer werk van mij bekijken bezoek dan eerst mijn portfolio pagina. Wil je graag wat meer weten over de kosten van een loveshoot bekijk dan eerst de pagina met prijzen.

fotoshoot-cadeau-een-jaar-verkering-01

fotoshoot-cadeau-1-jaar-verkering-02

fotoshoot-cadeau-1-jaar-verkering-03

fotoshoot-zandafgraving-nij-beets-01

fotoshoot-zandafgraving-nij-beets-02

 

fotoshoot-zandafgraving-nij-beets-03

 

loveshoot-een-jaar-verkering-01

loveshoot-een-jaar-verkering-02

loveshoot-een-jaar-verkering-03

loveshoot-nij-beets-01

loveshoot-nij-beets-02

loveshoot-nij-beets-03

 

 

 

Kijk ook eens hier