zwangerschapsfotografie-gorredijk-topfoto

Zwangerschapsfotografie Gorredijk

Zwangerschapsfotografie Gorredijk

Afgelopen zomer mocht ik een zwangerschapsfotografie Gorredijk doen. Via de mail ontving ik van Trienke de vraag of ik beschikbaar was voor een zwangerschap fotoshoot. Op haar zoektocht naar een fotograaf voor zwangerschapsfotografie was ze mijn website tegen gekomen. Omdat ze nog niet lang geleden van Deventer naar Gorredijk waren verhuisd was is op zoek naar een fotograaf in de omgeving van Gorredijk. Tijdens haar vorige zwangerschap had ze ook foto’s laten maken en daar was ze erg blij mee. Nu was ze 32 weken zwanger van hun tweede kindje en wilde ze ook graag deze zwangerschap met een fotoshoot vast leggen.

Zwangerschap fotoshoot.

Dus ben ik op 28 juli bij Trienke en haar gezin thuis geweest om in hun eigen vertrouwde omgeving een mooie serie foto’s te maken van haar bolle buik en een aantal foto’s samen met het gezin. Haar zoontje was ook van de partij en had er wel zin om samen met mamma en pappa op de foto te gaan. Op het moment dat ik bij hun thuis binnen stapte regende het nog, dus hebben we eerst een aantal foto’s binnen gemaakt. Daarna zijn we lekker de tuin in gegaan en hebben we op verschillende plekjes foto’s kunnen maken. Vlak bij het huis lag een mooie brug over het water en daar hebben we nog mooi gebruik van kunnen maken.

Zwangerschapsfotografie ontspannen bij je thuis.

Zo zie je maar weer, je hoeft niet ver van huis om een mooie serie zwangerschapsfoto’s te maken. Je eigen tuin of een klein parkje in je omgeving heeft al veel mogelijkheden.

Zwangerschapsfotografie Gorredijk.

Wil jij ook mij ook als fotograaf voor zwangerschapsfotografie Gorredijk neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog mijn zwangerschap portfolio of mijn prijzen bekijken bezoek dan deze pagina eerst. Ook bij zwangerschapfotografie kun je kiezen uit mijn drie pakketten Brons, Zilver en Goud waardoor en voor iedereen mogelijkheden zijn.

bolle-buik-fotograaf-gorredijk-01

bolle-buik-fotograaf-gorredijk-02

bolle-buik-fotograaf-gorredijk-03

bolle-buik-fotografie-gorredijk-01

bolle-buik-fotografie-gorredijk-02

bolle-buik-fotografie-gorredijk-03

fotoshoot-gezin-gorredijk-01

fotoshoot-gezin-gorredijk-02

fotoshoot-zwangerschap-gorredijk-01

fotoshoot-zwangerschap-gorredijk-02

fotoshoot-zwangerschap-gorredijk-03

zwangerschapsfotografie-gorredijk-02

zwangerschapsfotografie-gorredijk-03

Kijk ook eens hier