zwangerschapsfotografie-thuis-friesland-02

Zwangerschapsfotografie Friesland

Zwangerschapsfotografie Friesland

Jammer genoeg regent het op de dag in januari dat ik voor zwangerschapsfotografie Friesland bij Marcel in Suzanne in Nij Beets ben. Het word dus helaas geen fotoshoot in de buitenlucht. Maar niet getreurd, Marcel en Suzanne wonen op een prachtige plek in Nij Beets. Een mooie landelijke woning waar we ook een mooie serie foto’s hebben kunnen maken.

Tips fotoshoot

Vooraf had ik hen wat tips voor het maken van de foto’s toegestuurd. Zo konden ze tijdens de shoot mooi aangeven wat voor soort foto’s ze graag wilden. Een paar mooie foto’s samen en van Suzanne alleen met geklede en blote buik. Een foto samen met hun hondje mocht ook niet ontbreken. Als laatste hebben we, op de mooie vlonder aan het huis, buiten nog even een foto gemaakt met kaplaarsjes. En kijk eens wat een mooie serie het is geworden.  Lieve Marcel en Suzanne nog maar even genieten van de zwangerschap en wellicht zien we elkaar in de toekomst weer.

Zwangerschapsfotografie Friesland

Willen jullie ook een zwangerschapsfotoshoot neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer foto’s bekijken ga dan naar portfolio pagina. Wil je een zwangerschapsshoot cadeau geven aan een lieve vriendin, je vrouw, je zus of een buurvrouw maak dan gebruik van mijn cadeaubon.

Fotostudio

Het is ook mogelijk om de zwangershapsshoot bij mij thuis in de fotostudio te doen. Lekker behaaglijk bij de pelletkachel.

zwangerschapsfotografie-friesland-01

zwangerschapsfotografie-friesland-02

zwangerschapsfotografie-friesland-03

zwangerschapsfotografie-nij-beets-01

zwangerschapsfotografie-nij-beets-02

zwangerschapsfotografie-opsterland-01

zwangerschapsfotografie-opsterland-02

zwangerschapsfotografie-thuis-friesland-01

zwangerschapsfotografie-thuis-friesland-02

zwangerschapsfotografie-thuis-friesland-03

zwangerschapsfotografie-opsterland-03

Kijk ook eens hier