zwangerschapsfotografie-friesland-topfoto

Zwangerschapsfotografie Friesland

Zwangerschapsfotografie Friesland

Hoe leuk is het een fotoshoot cadeau te krijgen van je moeder omdat je een geregistreerd partnerschap aangaat. Helaas moest de deze shoot door de corona-maatregelen worden uitgesteld. Gelukkig konden we elkaar op een later moment ontmoeten en zo werd de geplande loveshoot verandert in een combinatie van loveshoot en zwangerschagsfotografie.

Fotoshoot op locatie in Appelscha

Voor de shoot ontmoeten we elkaar in de mooie omgeving van de Kale duinen in Appelscha. De heide kleurde nog net mooi paars en daar hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt. Marije en Pieter genoten zichtbaar van elkaar en in een totale ontspannen sfeer maakten we en mooie serie foto’s van zo wel hun samen als van Marije alleen met haar mooi gevormde buik. Het was genieten van dit stralende stel. Ik hou van dit soort zwangerschapsfotografie vrij en ontspannen in een mooi natuurgebied.

Tips fotoshoot

Vooraf had ik hen wat tips voor het maken van de foto’s toegestuurd. Zo konden ze tijdens de shoot mooi aangeven wat voor soort foto’s ze graag wilden. Lieve Pieter en Marije nog maar even genieten van de zwangerschap en wellicht zien we elkaar in de toekomst weer.

Zwangerschapsfotografie Friesland

Willen jullie ook een zwangerschapsfotoshoot neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer foto’s bekijken ga dan naar portfolio pagina. Wil je een zwangerschapsshoot cadeau geven aan een lieve vriendin, je vrouw, je zus of een buurvrouw maak dan gebruik van mijn cadeaubon.

Fotostudio

Het is ook mogelijk om de zwangershapsshoot bij mij thuis in de fotostudio te doen. Lekker behaaglijk bij de pelletkachel.

fotoshoot-kale-duinen-appelscha-01
fotoshoot-kale-duinen-appelscha-02
fotoshoot-zwanger-paarse-heide-01
fotoshoot-zwanger-paarse-heide-02
loveshoot-zwangerschap-friesland-01
loveshoot-zwangerschap-friesland-02
ontspannen-fotoshoot-friesland-01
ontspannen-fotoshoot-friesland-02
zwangerschapsfotografie-appelscha-01
zwangerschapsfotografie-appelscha-03
zwangerschapsfotografie-friesland-01
zwangerschapsfotografie-friesland-02
zwangerschapsfotografie-op-locatie-01
zwangerschapsfotografie-op-locatie-02
zwangerschapsshoot-vintage-01
zwangerschapsshoot-vintage-02

Kijk ook eens hier