topfoto-fotoshoot-buiten

Fotoshoot buiten

Fotoshoot buiten

Een fotoshoot buiten. In het natuurgebied Klein Kiekenberg mocht ik voor de derde keer dit gezin op de foto zetten. Deze keer kwamen ze aangereden in een prachtige kever. De kever, bekend van de Film “Herbie”, werd uiteraard onderdeel van de reportage.

We zijn begonnen met een mooie serie gezinsfoto’s en van de drie kinderen een serie portretfoto’s. De kids kwamen zelf met leuke suggesties voor de foto’s. De oudste vond het leuk om in de boom te zitten.

Natuurlijk wilden de kinderen ook even met z’n drietjes op de foto, en dat was geen probleem. In dit kleine natuurgebied zijn plekjes genoeg om dat te creëren. En ook nu hadden ze zelf weer genoeg ideeën.
Tijdens de shoot vond de jongste dat ook papa en mama samen op de foto moesten en werden ze uitbundig aangespoord tot een kusje. Er werd uitbundig “kusje, kusje!!” geroepen.

Tijdens de shoot neem ik als fotograaf af en toe de meest vreemde houdingen aan om de juiste positie te vinden voor het maken van de foto. Tot grote hilariteit van de kinderen. Er word veel om gelachen.

Aan het  einde van de shoot hebben we de kever er nog even bij gehaald en deze gebruikt in een serie foto’s van het gezin, de kinderen en papa en mama samen.

Ondanks het miezerige regenbuitje was het weer super gezellig en een geslaagde shoot. En ook deze keer heb ik het gezin weer blij mogen maken met een mooie serie foto’s.

Voor het maken van gezinsfoto is een groot natuurgebied niet nodig ook in dit mooe kleine stukje natuur in de omgeving van Heerenveen kun je een prachtige serie foto’s maken. Ook als onderdeel van je trouwreportage.

Fotoshoot buiten

Wil je, net als dit gezin, ook een ontspannen fotoshoot in de natuur neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer informatie over gezinsfotografie, de prijzen of mijn portfolio bekijken bezoek dan deze pagina’s. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!!

Kijk ook eens hier