topfoto-familie-fotoshoot-verjaardag

Familie fotoshoot verjaardag

Familie fotoshoot verjaardag

Deze zomer mocht ik, omdat Oma 91 jaar werd, een familie fotoshoot verjaardag doen. Oma wordt 91 jaar en wat geef je haar dan voor de verjaardag? Dit was de vraag die Marga en haar gezin zichzelf ook stelden. Ze hebben gekozen voor een fotoshoot als verjaardagscadeau en hebben een cadeaubon bij mij gekocht.

Museum Belvédère

Op een mooie zaterdag in juni hebben we elkaar ontmoet in de tuinen rondom het Museum Belvédère. We hadden geluk, de veldbloemen stonden prachtig in de bloei. Voor de jarige waren de verharde paden, in verband met de rolstoel, ideaal. We hebben veel foto’s gemaakt, van gezinsfoto’s tot individuele portretten en ook de stellen even apart. Het was een feestje om met dit gezin op pad te zijn.

Het was een ontspannen en vrolijke middag. En het resultaat: verliefde stelletjes in het veld en Oma tussen de bloemen en prachtige groepsfoto in op elkaar afgestemde kleding. Marga dank jullie wel voor een gezellige fotoshoot in deze prachtige omgeving.

Familie fotograaf verjaardag

Willen jullie mij ook als familie fotograaf verjaardag neem dan contact met mij op. Willen jullie eerst nog wat meer werk van mij zien? Bezoek dan mijn portfolio pagina. Voor wat meer informatie over de kosten voor een familieshoot verwijs ik jullie naar mijn prijzen pagina.

Cadeaubon

Vindt je het leuk om een familie fotoshoot verjaardag cadeau te doen maak dan gebruik van mijn cadeaubon. Deze is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en kan voor al mijn diensten worden gebruikt. Dus, viert er binnenkort iemand een verjaardag of een huwelijksjubileum en jullie zijn dan als dan is het een leuk idee om familiefoto’s te maken. Ik kom graag tijdens jullie vakantie op een camping of een vakantiepark. Bijvoorbeeld tijdens een familieweekend.

familiefoto-laten-maken-heerenveen-01

familiefoto-laten-maken-heerenveen-02

familie-fotoshoot-verjaardag-01

familie-fotoshoot-verjaardag-02

gezinsfotografie-heerenveen-01

gezinsfoto-kleding-afgestemd-01

loveshoot-heerenveen-01

loveshoot-heerenveen-02

loveshoot-heerenveen-03

loveshoot-museum-belvedere-01

loveshoot-museum-belvedere-02

oma-tussen-de-veldbloemen-01

op-de-foto-met-oma-0

Kijk ook eens hier