familiefotografie-bakkeveen-02

Familiefotografie Bakkeveen

Familiefotografie Bakkeveen

Het is een frisse morgen in november als ik die dag een familiefotografie Bakkeveen mag doen. De familie Visser heeft een familieweekend op vakantiepark Nieuw Allardsoog in Bakkeveen. De bungalow, midden in de bossen met prachtige herfstkleuren, staat vlak bij het klauterpark.

Fotoshoot familie Bakkeveen

Uiteraard werden er foto’s gemaakt van de hele familie. Maar zoals altijd mocht de foto van de opa en oma met de kleinkinderen niet ontbreken. De serie wordt compleet met foto’s van de gezinnen apart en de verliefde stellen. Om een mooie variatie te houden in omgeving en opstelling hebben we voor foto’s een mooi plekje gezocht. Familie Visser enorm bedankt dat ik jullie op de foto mocht zetten en veel geluk en liefde in de toekomst.

Familiefotografie Bakkeveen

Zijn jullie ook op vakantie in Bakkeveen of omgeving en willen jullie ook graag een familieshoot op locatie doen, neem dan contact met mij op.  Willen jullie eerst nog wat meer werk van mij bekijken ga dan naar portfolio. Willen jullie eerst nog wat meer informatie over de kosten bekijk dan mijn pagina met prijzen.

Cadeaubon

Het laten maken van familiefoto’s is ook leuk om cadeau te geven. Hiervoor kunnen jullie gebruik maken van mijn cadeaubon. Deze is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag. Is een van je ouders bijvoorbeeld jarig of vieren ze een huwelijksjubilieum en de hele familie is bij elkaar, denk dan eens aan het maken van familiefoto’s.

familiefotografie-bakkeveen-01

familiefotografie-bakkeveen-02

familiefotografie-bakkeveen-03

familiefotografie-bakkeveen-04

familiefoto-laten-maken-vakantie-01

familiefoto-laten-maken-vakantie-02

familiefoto-laten-maken-vakantie-03

fotoshoot-familie-buiten-01

fotoshoot-familie-buiten-02

fotoshoot-familie-buiten-03

fotoshoot-familie-buiten-04

fotoshoot-familie-buiten-05

fotoshoot-verjaardag-oma-01

fotoshoot-verjaardag-oma-02

fotoshoot-verjaardag-oma-03

gezinsfoto-laten-maken-vakantie-01

gezinsfoto-laten-maken-vakantie-02

gezinsfoto-laten-maken-vakantie-03

Kijk ook eens hier