fotoshoot-op-locatie-in-friesland-topfoto

Fotoshoot op locatie in Friesland

Fotoshoot op locatie in Friesland.

Fotoshoot op locatie in Friesland. Deze keer bij iemand die als verrassing voor haar vijftigste verjaardag een fotoshoot cadeau heeft gekregen. Hoe leuk is dat?  Tijdens de shoot hebben we foto’s gemaakt met verschillende opstellingen. Uiteraard hebben we foto’s gemaakt van het hele gezin. En foto’s van de kinderen alleen mochten natuurlijk ook niet ontbreken. En als ik er dan toch ben, dan maken we ook nog even een aantal met z’n tweeën.

Fotoshoot achter het huis

De serie hebben we gemaakt in de geweldig mooi aangelegde tuin achter het huis en in de luisterrijke landelijke omgeving. En we hadden een meevaller, want de Friese paarden in het land waren erg nieuwsgierig waar wij mee bezig waren. Ze kwamen lekker dichtbij om even te kijken en zo konden we een paar mooie beelden met de Fries paarden op de achtergrond. Het was een heerlijke ontspannen en gezellige middag in Rotstergaast een klein plaatsje tussen Heerenveen en Joure. We hebben een mooie serie kunnen maken, waarbij er werd geklauterd op hekken, werd gesprongen en zelfs een sprintje getrokken en waar het plezier van af straalt.

Fotoshoot op locatie in Friesland

Een fotoshoot op locatie in Friesland kan worden gemaakt op iedere locatie van jullie eigen keuze. Wellicht hebben jullie daar zelf al over nagedacht of kan ik jullie wat ideeën voor leggen. Denk hierbij aan een park, een mooi natuurgebied of het bos. Maar ook in je achtertuin of een mooie locatie in je eigen dorp of stad behoort tot de mogelijkheden. Buiten foto’s maken geeft veel vrijheid, wat zorgt voor meer spontane en ongedwongen foto’s. Het laten maken van een gezinfsoto of familiedoto moot vooral leuk zijn!! Willen jullie ook een fotoshoot cadeau doen voor een fotoshoot op locatie in Friesland, neem dan contact met mij op.  Mocht je eerst nog wat meer willen weten, bekijk dan eerst mijn portfolio of bekijk vooraf nog even mijn fotoshoot prijzen.

fotoshoot-gezin-op-locatie-03

fotoshoot-op-locatie-in-friesland-01

fotoshoot-op-locatie-in-friesland-02

fotoshoot-op-locatie-in-friesland-03

fotoshoot-op-locatie-in-friesland-04

fotoshoot-op-locatie-in-friesland-topfoto

fotoshoot-op-locatie-in-heerenveen-01

fotoshoot-op-locatie-in-heerenveen-03

fotoshoot-op-locatie-in-joure-01

fotoshoot-op-locatie-in-joure-02

fotoshoot-op-locatie-in-joure-03

fotoshoot-op-locatie-in-rotstergaast-01

fotoshoot-op-locatie-in-rotstergaast-02

Kijk ook eens hier