fotoshoot-gezin-drachten-topfoto

Fotoshoot gezin Drachten

Fotoshoot gezin Drachten

Het is een mooie dag in juni en ik mag een fotoshoot gezin Drachten doen. In Siegerswoude een dorpje in de buurt van Drachten mag ik komen fotograferen bij Liesbeth en haar twee jongens. Liesbeth had van haar werkgever een cadeaubon ontvangen voor het maken van een fotoshoot. De jongens waren eerst een beetje onwennig maar dat duurde maar even, na wat kletsen en grapjes. En was het genieten. Lekker op papa zijn trekker zitten. Samen met mama en haar paard op de foto. Met mama stoeien in het land en natuurlijk mocht de hond ook niet ontbreken op de foto.

Achter het huis.

Achter het huis in de tuin hing een mooie hangmat. Ook die moest natuurlijk even gebruikt worden voor een aantal foto’s. Klimmen en klauteren op de trekkerbanden en bij de geitjes in het land. Naast het maken van de foto’s van haar twee jongens en van hun drietjes heb ik ook een paar mooie portretten van hun moeder gemaakt. Een sterke, mooie vrouw die duidelijk genoot van het plezier van haar twee jomgens. Het was een heerlijke ontspannen middag en ik heb genoten van dit liefdevolle gezin.

Fotoshoot gezin

Willen jij ook met je gezin een ontspannen fotoshoot gezin Drachten bijvoorbeeld in een mooi natuurgebied in Friesland, op een vakantiepark, camping of een andere locatie neem dan contact met mij op.  Wil jij eerst nog wat meer werk van mij bekijken bezoek dan eerst mijn portfolio gezinsfotografie. Wil je nog wat meer informatie over de kosten voor een fotoshoot gezin Drachten bekijk dan deze pagina.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een fotoshoot gezin bijvoorbeeld  voor een verjaardag, huwelijksfeest of zomaar dan is de cadeaubon van Fotonel een leuk en origineel cadeau. De bon is verkrijgbaar in ieder door jullie gewenst bedrag en kan ik naar je toe sturen of je kunt hem bij thuis in Gorredijk ophalen.

foto-kind-in-hangmat-01
foto-klauteren-op-trekkerbanden-01
fotoshoot-drachten-met-paard-01
fotoshoot-friesland-jongens-op-de-trekker-01
fotoshoot-gezin-drachten-01
fotoshoot-gezin-drachten-02
gezinsfoto-drachten-01
gezinsfoto-friesland-met-paard-01
gezinsfoto-in-hangmat-01
portretfoto-friesland-achter-het-huis-01

Kijk ook eens hier