gezinsfotografie-drachten-02

Fotoshoot gezin Drachten

Fotoshoot gezin Drachten

Het is hartje zomer en ik mag een fotoshoot gezin Drachten doen. Jose, Richard en hun kleine meid Isa-Beau heb ik al twee keer eerder ontmoet. Bij hun thuis in Drachten heb ik de kleine meid al twee keer mogen fotograferen.  Deze keer hadden we afgesproken in het Mandefjild in Bakkeveen. Hun dochter kon nu al mooi stevig lopen en het leek hun nu leuk om nu lekker buiten een fotoshoot te doen.

Hartje zomer!!

Het was die dag heerlijk weer. Het loopfietsje was mee en het werd een heerlijk relaxte fotoshoot. Er werd gespeeld in het zand en Isa-Beau had er zin. We hebben een rondje gewandeld in dit prachtige natuurgebied en tijdens de wandeling hebben we op verschillende plekjes foto’s gemaakt van hun samen als gezin en van Isa-Beau alleen. Na een klein uurtje was het lampje bij hun dochter uit. We zijn samen naar het parkeerterrein gelopen en hebben, na weer een gezellige fotoshoot, afscheid van elkaar genomen.

Fotoshoot gezin

Willen jij ook met je gezin een ontspannen fotoshoot in een mooi natuurgebied in Friesland, op een vakantiepark, camping of een andere locatie neem dan contact met mij op.  Wil jij eerst nog wat meer werk van mij bekijken bezoek dan eerst mijn portfolio gezinsfotografie. Wil je nog wat meer informatie over de kosten voor een fotoshoot gezin Drachten bekijk dan deze pagina.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een fotoshoot gezin bijvoorbeeld  voor een verjaardag, huwelijksfeest of zomaar dan is de cadeaubon van Fotonel een leuk en origineel cadeau. De bon is verkrijgbaar in ieder door jullie gewenst bedrag en kan ik naar je toe sturen of je kunt hem bij thuis in Gorredijk ophalen.

fotoshoot-gezin-drachten-01

fotoshoot-gezin-drachten-02

gezinsfotografie-drachten-01

gezinsfotografie-drachten-02

gezinsfoto-laten-maken-drachten-01

gezinsfoto-laten-maken-drachten-02

gezinsfoto-laten-maken-drachten-03

 

kinderfototografie-drachten-02

kinderfototografie-drachten-03

Kijk ook eens hier