fotoshoot-gezin-bakkeveen-topfoto

Fotoshoot gezin Bakkeveen

Fotoshoot gezin Bakkeveen

Vier jaar na he maken van een loveshoot ontmoet ik Frieda en Stefan opnieuw bij het Mandefjild. voor het maken van een fotoshoot gezin Bakkeveen. Ze wilden graag foto’s laten maken van haar gezin. Dit keer samen met hun vrolijke zoontje.

Ontspannen fotoshoot.

We hebben op een mooie zomerdag in het natuurgebied Mandefjild in Bakkeveen afgsproken. In deze periode kleurt de heide prachtig paars. Tijdens de shoot mochten papa en hun zoontje lekker in het zand spelen. En ook nog eens bijna vliegen, zo hoog tilt papa je op. Lekker op de kop hangen en natuurlijk ook even met mama op de boomstam klauteren. Uiteraard ook nog even samen met de favoriete knuffel op de foto. Natuurlijk mocht de stoere pet ook niet ontbreken.

En op het eind van de shoot ook nog even als een echte prins tussen papa en mama als Queen en King in het zand op de foto. Hun kleine prins had duidelijk veel plezier tijdens de shoot. Met recht een geslaagde fotoshoot gezin Bakkeveen, ontspannen en met veel plezier.

Gezinsfoto laten maken?

Willen jullie, na het bekijken van dit blog, ook een gezinsfoto laten maken? Ik kom dan foto’s maken op de door jullie gewenste locatie. Wellicht heb jij of een familielid een mooie tuin of is er in je dorp een mooie plek? Dan spreken we daar af voor het maken van jullie gezinsfoto.

Het laten maken van gezinsfoto’s is ook leuk bij huwelijksjubileum of als kado voor Pake en Bepppe of Opa en Oma. Willen jullie ook een fotoshoot van je gezin neem dan contact met mij op en maken we een afspraak.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een fotoshoot gezin bijvoorbeeld  voor een verjaardag, huwelijksfeest of zomaar dan is de cadeaubon van Fotonel een leuk en origineel cadeau. De bon is verkrijgbaar in ieder door jullie gewenst bedrag en kan ik naar je toe sturen of je kunt hem bij mij thuis in Gorredijk ophalen.

fotoshoot-gezin-bakkeveen-01
fotoshoot-gezin-bakkeveen-02
fotoshoot-gezin-friesland-01
fotoshoot-gezin-friesland-02
fotoshoot-op-locatie-friesland-01
fotoshoot-op-locatie-friesland-02
gezinsfoto-bakkeveen-01
gezinsfoto-bakkeveen-02
gezinsfoto-laten-maken-friesland-01
gezinsfoto-laten-maken-friesland-02
kleine-prins-op-de-foto-01
samen-met-papa-op-foto-01
ontspannen-fotoshoot-friesla nd-01
Queen-King-Prince-01
ravotten-met-papa-01
samen-met-papa-op-foto-01

Kijk ook eens hier