fotoshoot-gezin-bakkeveen-05

Fotoshoot gezin Bakkeveen

Fotoshoot gezin Bakkeveen

Het is heerlijk zonnig weer als ik naar Bakkeveen rijdt voor de eerste gezinsshoot van vandaag. Ik ontmoette Nienke met haar gezin bij het Mandefjild. Ze wilde graag foto’s laten maken van haar gezin. Haar zoon, Roy, is een lekkere spring in ’t veld en hij vindt de inhoud van cameratas erg interessant. Samen bekijken we de verschillende lenzen, de flitsers, de SD-kaartjes en onder andere mijn grijskaart en leg hem uit waar alles voor is.

Diverse opstellingen tijdens de fotoshoot.

We maken op een aantal favoriete plekjes wat foto’s van het gezin maar uiteraard ook van Roy alleen. Tijdens de shoot rent hij lekker voor ons uit en klimt in bomen. Maar hij heeft zelf ook ideeën voor het maken van foto’s. Ook ik ben nog even de boom in geklommen voor het maken van een mooie portretfoto. Ook als fotograaf kun je af en toe weer kind zijn…

Het was een gezellige, zonnige ochtend  tijdens deze fotoshoot gezin Bakkeveen. En zeg nu zelf, is het geen heerlijk joch??

Gezinsfoto laten maken?

Willen jullie, na het bekijken van dit blog, ook een gezinsfoto laten maken? Ik kom dan foto’s maken op de door jullie gewenste locatie. Wellicht heb jij of een familielid een mooie tuin of is er in je dorp een mooie plek? Dan spreken we daar af voor het maken van jullie gezinsfoto.

Het laten maken van gezinsfoto’s is ook leuk bij huwelijksjubileum of als kado voor Pake en Bepppe of Opa en Oma. Willen jullie ook een fotoshoot van je gezin neem dan contact met mij op en maken we een afspraak.

fotoshoot-gezin-bakkeveen-01

fotoshoot-gezin-bakkeveen-02

fotoshoot-gezin-bakkeveen-03

fotoshoot-gezin-bakkeveen-04

fotoshoot-gezin-bakkeveen-05

fotoshoot-gezin-bakkeveen-06

fotoshoot-gezin-bakkeveen-07

gezinsfoto-laten-maken-bakkeveen-01

gezinsfoto-laten-maken-bakkeveen-02

gezinsfoto-laten-maken-bakkeveen-03

gezinsfoto-laten-maken-bakkeveen-04

gezinsfoto-laten-maken-bakkeveen-05

Kijk ook eens hier