fotoshoot-cadeau-verjaardag-02

Fotoshoot cadeau

Fotoshoot Cadeau

Een fotoshoot cadeau geven? Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef dan een cadeaubon voor een fotoshoot bij Fotonel.nl. Je kunt zelf de waarde van de cadeaubon bepalen. Maar nog mooier is dat de persoon aan wie je de fotoshoot geeft zelf mag kiezen hoe de fotoshoot eruit gaat zien. Je kan er zelfs voor kiezen om een duoshoot te doen, zodat jullie als vrienden op de foto komen.

Verjaardag

Bij een verjaardag hoort een leuk, origineel en persoonlijk cadeau. Die helemaal naar eigen wens is in te vullen.
Misschien wordt het een mooie portret serie of toch met vriend of vriendin.

fotostudio-portretfoto-01

 

fotoshoot-cadeau-verjaardag-02

Huwelijksjubileum

Misschien vieren je ouders hun zilveren huwelijk of zijn ze alweer 50 jaar getrouwd ook voor hen is dan een fotoshoot met bijvoorbeeld de hele familie op die speciale dag een mooi cadeau.

fotoshoot-cadeau-huwelijksjubileum-01

fotoshoot-cadeau-huwelijksjubileum-02

Familieshoot

De cadeaubon is ook leuk als cadeau van de familie voor een familieshoot, compleet met opa en oma. Gezellig tijdens bijvoorbeeld een familieweekend bij Minicamping De Turfhoeke.

fotoshoot-cadeau-familiefoto-01

fotoshoot-cadeau-familiefoto-02

Geboorte

Of geef een newbornshoot cadeau aan de toekomstige ouders. Zo ontvangen zij een mooie serie foto’s van die dierbare eerste dagen van hen net geboren zoon of dochter.

fotoshoot-cadeau-zwangerschap-01

fotoshoot-cadeau-zwangerschap-02

Omdat jullie verliefd zijn.

Jullie zijn alweer een tijdje samen en je wilt je vriend of vriendin verrassen met een loveshoot. Ook hier is de cadeaubon een ideaal cadeau voor.  Vier je relatie!

fotoshoot-cadeau-loveshoot-01

fotoshoot-cadeau-loveshoot-02

Omdat je het verdient…

Wil je iemand in het zonnetje zetten? Kies dan voor de cadeaubon  voor het laten maken van een mooie serie portretfoto’s. Gewoon om dat hij of zij het verdient.

Voor in de fotostudio

Doe een fotoshoot cadeau aan bijvoorbeeld een moeder en dochter die het leuk vinden om in mijn fotostudio een fotoshoot te doen. Vier de liefde!!

fotoshoot-moeder-en-dochter-01

Fotoshoot cadeau

Wil jij ook een cadeaubon van Fotonel.nl bestel hem op deze pagina of neem contact met mij op.

Kijk ook eens hier