fotoshoot-moeder-en-dochter-01

Fotoshoot moeder en dochter

Fotoshoot moeder en dochter

In mijn nieuwe fotostudio heb ik laatst een fotoshoot moeder en dochter mogen doen. Om mijn portfolio in de fotostudio op te bouwen, heb ik Karen gevraagd of zij samen met haar dochter studiofoto’s wilde laten maken. Ik kende Karen van een trouwreportage die ik van haar, Aalt en hun kinderen mocht maken. Vandaag waren Karen en haar dochter Amy bij mij in de studio.

Fotostudio moeder en dochter

Amy vond het wel een beetje spannend, dus mocht mamma eerst op de foto. Daarna zijn ze even samen op de foto gegaan en was Amy zo gewend aan alles dat ze daarna als een echt model voor de camera stond. We hebben samen lekker kunnen experimenteren met diverse lichtsituaties en opstellingen. Er is een leuke serie uitgekomen die inmiddels al is opgenomen in mijn portfolio op de pagina’s kinderfotografie en portretfotografie.

Karen en Amy dank jullie wel voor jullie tijd en geduld. En ik hoop dat jullie blij worden van de ontvangen foto’s. We zien elkaar snel weer….

Fotoshoot moeder en dochter in de fotostudio

Willen jullie ook een fotoshoot moeder en dochter in mijn fotostudio neem dan contact met mij op. We gaan een een uur fotograferen en we maken van zowel jullie samen als apart een serie foto’s. We wisselen ook van achtergrond en zullen een paar verschillende lichtopstellingen doen voor een mooi resultaat. Na afloop ontvang je de foto’s per WeTransfer. Wil je eerst nog wat meer foto’s bekijken bezoek dan mijn portfolio van de fotostudio.  De prijzen kun je terug vinden op de verschillende pagina’s onder “Meer fotografie

Cadeaubon fotostudio

Vindt je het leuk om een lieve vriendin of bijvoorbeeld je zus een fotoshoot moeder en dochter cadeau te doen geef ze dan mijn cadeaubon. Deze is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en kan bij je thuis worden bezorgd.

fotoshoot-moeder-en-dochter-01

fotoshoot-moeder-en-dochter-02

fotoshoot-moeder-en-dochter-03

fotoshoot-moeder-en-dochter-04

fotostudio-kinderfotografie-01

fotostudio-kinderfotografie-02

fotostudio-kinderfotografie-03

fotostudio-portretfoto-01

fotostudio-portretfoto-02

fotostudio-portretfoto-03

Kijk ook eens hier