vriendinnen-fotoshoot-friesland-01

Fotoshoot vriendinnen Friesland

Fotoshoot vriendinnen Friesland

Nynke en haar vriendin kennen elkaar al van hun schooltijd en wilden graag een fotoshoot vriendinnen Friesland doen. Het moest een lekkere losse, gezellige fotoshoot worden. We spraken af in het natuurgebied het Mandefjild in Bakkeveen. Een gebied wat zich goed leent voor een leuke, gekke en spontane shoot.

En dat is het dan ook geworden, er is veel gelachen, in bomen geklommen en lol gemaakt. We hadden heerlijk weer, het zonnetje scheen en alles was nog vol in de herfstkleuren. Ze hadden aangegeven dat ze graag samen op de foto wilden, maar ook een paar portretfoto’s van henzelf mochten niet ontbreken, mooi voor social media.  Het was een geslaagde middag en het resultaat kunnen jullie hieronder bekijken.

Lieve dames, wat vond ik het leuk om een fotoshoot met jullie te doen!! Veel geluk, liefde en gezondheid in jullie verdere leven en wellicht zien we elkaar snel weer.

Fotoshoot vriendinnen Friesland

Wil jij ook samen met je beste vriendin een leuke en ontspannen fotoshoot neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer informatie en weten we de kosten prijzen zijn, bekijk dan deze pagina. Is je beste vriendin binnenkort jarig of viert ze een ander jubileum kijk dan eens bij mijn cadeaubon. De cadeaubon is verkrijgbaar in ieder bedrag en geschikt voor alle soorten fotografie. Vindt je het leuker om in de fotostudio foto’s te maken dan kan dat uiteraard ook.

fotoshoot-vriendinnen-friesland-01

fotoshoot-vriendinnen-friesland-02

fotoshoot-vriendinnen-friesland-03

vriendinnen-fotoshoot-friesland-01

vriendinnen-fotoshoot-friesland-02

vriendinnen-fotoshoot-friesland-03

fotoshoot-social-media-01

fotoshoot-social-media-02

 

fotoshoot-vriendinnen-bakkeveen-01

fotoshoot-vriendinnen-bakkeveen-02

Kijk ook eens hier