fotoshoot -verjaardag-moeder-02

Fotoshoot verjaardag

Fotoshoot verjaardag

Het was de 49-ste verjaardag van hun moeder en Sanne stuurt me een mailtje, ze wilde graag een fotoshoot verjaardag:

“Hallo Nel, mijn moeder is binnenkort jarig en wij als drie dochters, willen haar graag een mooie foto geven voor haar verjaardag. Zou dat lukken voor 5 november?”

En dat kon, dus hebben we in oktober een afspraak gepland bij de Overtuin in Oranjewoud. Dit is voor mij altijd een plek waar ik graag kom om familiefoto’s te maken. Het is een bosrijke omgeving met een mooie vijver en genoeg plekjes voor een gevarieerde fotoshoot. Sanne en haar zussen vonden het spannend, maar hadden er veel zin.

Fotoshoot verjaardag

We zijn, om te wennen aan de camera, begonnen met wat foto’s waar ze met z’n drieën op staan. En daarna heb ik van alle drie de zussen een aantal mooie portretfoto’s gemaakt met jassen aan en uit. Want ook met je jas aan in een mooie omgeving krijg je mooie resultaten. Na een uurtje hebben we afscheid genomen en heb ik een mooie selectie gemaakt voor de meiden.

Pakket Brons of Zilver

In eerste instantie hadden de dames pakket Brons maar toen ze samen met hun moeder alle foto’s hadden bekeken wilden ze toch heel graag de hele serie hebben en hebben toen gekozen voor pakket Zilver. Ik hoop dat hun moeder blij is met een mooie foto van haar drie prachtige dochters aan de wand. Sanne, bedankt voor je opdracht en je mooie review op Google. Wellicht zien we elkaar weer in de toekomst.

Fotoshoot zussen

Wil jij ook samen met je zussen een fotoshoot om een van je ouders te verrassen voor hun verjaardag neem dan contact met mij op.  Wil je eerst nog wat neer werk van mij bekijken breng dan een bezoek aan mijn portfolio of bekijk mijn blog. Wil je eerst nog wat meer informatie over de kosten van een fotoshoot verjaardag bezoek dan de pagina met de prijzen.

Cadeaubon verjaardag

Vindt je het leuk om een fotoshoot cadeau te doen aan iemand die binnenkort jarig is, bestel dan hier de cadeaubon van Fotonel. De cadeaubon is er voor iedere gelegenheid en is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.

fotoshoot -verjaardag-moeder-01

fotoshoot -verjaardag-moeder-02

fotoshoot-verjaardag-01

fotoshoot-verjaardag-02

fotoshoot-verjaardag-03

fotoshoot-verjaardag-04

fotoshoot-zussen-01

fotoshoot-zussen-02

fotoshoot-zussen-03

portretfoto-verjaardag-01

portretfoto-verjaardag-02

portretfoto-verjaardag-02

Kijk ook eens hier