baby-fotoshoot-friesland-01

Baby fotoshoot Friesland

Baby fotoshoot Friesland

Op een mooie zaterdag in januari mocht ik een baby fotoshoot Friesland doen van kleine Maud in Gytsjerk. Door ziekte van beide kanten was het even uitgesteld.

Zacht roze setting fotoshoot

Maud, je lag heerlijk in de box toen ik binnen kwam. Je had net je flesje op en lag tevreden om je heen te kijken. Je zusjes waren erg nieuwsgierig naar wat er allemaal ging gebeuren. Voor het maken van de foto’s wilden papa en mama graag een mooie, zachte roze setting voor hun kleine meid.

Na het opzetten van de setting heb ik samen met je zusje nog even een boekje uit de bibliotheek bekeken en daarna zijn we lekker rustig begonnen met het maken van de foto’s. Zin om te slapen had je niet, alles om je heen was veel te interessant, hoe klein je ook bent alles werd in de gaten gehouden.

Lieve Maud, ik vond het hartstikke leuk om jou, je zusjes en je pappa en mamma op de foto te zetten. Ik wens je alle geluk en liefde in je verdere leven en wie weet, tot ziens!!

Baby fotoshoot Friesland

Willen jullie ook graag een baby fotoshoot Friesland neem dan contact met mij op.  De fotoshoot kan bij jullie thuis of bij mij in de fotostudio. In de fotostudio heb ik allerlei leuke props en leuke settings voor een geweldig eindresultaat. Wil je graag een baby fotoshoot cadeau doen aan je zus, een lieve vriendin of buurvrouw maak dan gebruik van mijn cadeaubon.

baby-fotoshoot-friesland-01

baby-fotoshoot-friesland-02

baby-fotoshoot-friesland-03

fotoshoot-baby-thuis-friesland-01

fotoshoot-baby-thuis-friesland-02

fotoshoot-baby-thuis-friesland-03

newborn-shoot-thuis-friesland-01

newborn-shoot-thuis-friesland-02

newborn-shoot-thuis-friesland-03

Kijk ook eens hier