Fotoshoot gezin Heerenveen

Fotoshoot gezin Heerenveen.

Op 14 juli had ik een fotoshoot gezin Heerenveen. Stel, je bent 25 jaar getrouwd en je wilt dat vieren? Hoe ga je dat doen?  Gaitrie en haar gezin besloten om gezinsfoto’s te laten maken. En natuurlijk een klein beetje een loveshoot. Gaitrie en ik hadden voor de afgesproken datum regelmatig contact met elkaar om hun wensen te bespreken. Op hun trouwdag 14 juli, een heerlijke zonnige zaterdagmiddag, ontmoette ik Gaitrie en haar gezin op het parkeerterrein bij de Overtuin in Oranjewoud.

Fotoshoot in Overtuin Oranjewoud

Wat een heerlijk gezin. Ik werd enthousiast begroet en ze hadden er zichtbaar zin in. Natuurlijk heb ik hen eerst gefeliciteerd met hun zilveren huwelijk. Daarna hebben we een gezellige wandeling gemaakt door de tuin, waar we op verschillende plekken foto’s gemaakt hebben. Tijdens deze shoot hebben we foto’s gemaakt van het gezin, van Gaitrie en Radjinder samen en de kinderen nog even samen en wat portretfoto’s van de kinderen.

Huwelijksringen uitwisselen

Een mooi moment tijdens deze fotoshoot was het moment dat Gaitrie en Radjinder de nieuwe ringen om elkaars vinger schoven. Een prachtig symbolisch gebaar van een bevestiging van hun liefde en de beloftes van 25 jaar geleden. Een super romantisch moment waar ik getuige van mocht zijn. En geweldig om vast te leggen.

Als ik terug kijk naar de foto’s van hen samen zie je de liefde ervan afstralen. Na de fotoshoot , terug op de parkeerplaats, kreeg ik van Gaitrie nog een flesje water een een heerlijke koek aangeboden. Wat een lieve mensen mag ik toch ontmoeten tijdens mijn werk. Lieve Gaitrie en Radjinder dank jullie wel voor een gezellig middag en ik wens jullie nog heel veel gelukkige jaren samen met jullie kinderen.

Fotoshoot gezin Heerenveen

Ze hadden gekozen voor “Pakket Goud” waarbij je alle fotosbestanden op hoge resolutie en een mini-album 15 x 15 ontvangt. We hebben samen het album ingedeeld met behulp van een eigen persoonlijke pagina waarop het voorstel voor de indeling van het album kwam te staan.

Willen jullie ook een fotoshoot van je gezin, een loveshoot met z’n tweeën of een mooie portretfoto van je zelf of je kinderen neem dan contact met mij op en maak een afspraak. Wil je eerst nog even mijn portfolio bekijken of mijn prijzen voor het maken van een fotoshoot gezin Heerenveen bekijk dan eerst mijn website.

foto-gezin-heerenveen-01

foto-gezin-heerenveen-02

foto-gezin-heerenveen-03

foto-ringen-wisselen-heerenveen-01

foto-ringen-wisselen-heerenveen-02

foto-ringen-wisselen-heerenveen-03

fotoshoot-gezin-heerenveen-01

fotoshoot-gezin-heerenveen-02

fotoshoot-gezin-heerenveen-03

foto-van-je-zelf-heerenveen-01

gezinsfotograaf-heerenveen-02

gezinsfoto-laten-maken-heerenveen-01

gezinsfoto-laten-maken-heerenveen-02

gezinsfoto-laten-maken-heerenveen-03

loveshoot-heerenveen-01

portetdoto-laten-maken-heerenveen-01

Kijk ook eens hier