loveshoot-heerenveen-topfoto

Loveshoot Heerenveen

Loveshoot Heerenveen.

Loveshoot Heerenveen, 23 juni een mooie dag voor een loveshoot in Oranjewoud. Na twee eerder geplande afspraken, die door omstandigheden niet door konden gaan, was het er nu dan toch van  gekomen.

Ik ontmoette Thijs en Sara op het parkeerterrein bij de Overtuin in Oranjewoud. Wat een leuk stel was het!! Tijdens een wandeling door dit mooie park hebben we op verschillende plekken foto’s gemaakt. Er zijn in deze tuin ontzettend veel mogelijkheden voor mooie foto’s tijdens een loveshoot. De muurtjes, de mooie bomen, verschillende bruggetjes over de mooi aangelegde vijver. Ook het prieel achter in het park leent zich uitstekend voor het maken van mooie foto’s. Daarnaast voelden ze zich volledig op hun gemak voor de camera. En dat is te zien op de foto’s. Zo nu en dan keek ik even op het scherm en zelfs op mijn kleine scherm spatte de liefde er van af. We hebben er samen met heel veel lol en plezier een mooie serie van gemaakt.

Mooie review.

Op 3 juni schreven ze een mooie review op Google:”We hebben een super leuke dag gehad. De fotoshoot was op een geweldige mooie plek en de foto’s zijn echt waar zo mooi!!!!”.

Dank jullie wel voor jullie lieve woorden en wie weet zien we elkaar in de toekomst nog een keer.

Loveshoot Heerenveen

Zijn jullie ook smoorverliefd op elkaar of ga je een geregistreerd partnerschap aan, bekijk dan mijn portfolio en neem contact met mij op voor jullie eigen loveshoot in Heerenveen.  Tijdens de loveshoot, die ongeveer anderhalf uur duurt, maak ik ongeveer 100 foto’s. Hier kies ik dan 25 foto’s uit die jullie,bij het pakket zilver, ontvangen per we-transfer.  Een andere extra mogelijkheid is het maken van een album van jullie serie. Mochten jullie daar voor kiezen dan maak ik een voorstel van de inhoud van het album waarna we samen de definitieve versie samen stellen.

Fotoshoot cadeau

Lijkt het je leuk om een fotoshoot cadeau te doen maak dan gebruik van mijn cadeaubon.  Deze is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.

prijzen-loveshoot-fotograaf-heerenveen-03

prijzen-loveshoot-fotograaf-heerenveen-02

prijzen-loveshoot-fotograaf-heerenveen-01

loveshoot-heerenveen-03

 

loveshoot-heerenveen-01

loveshoot-friesland-05

loveshoot-friesland-04

loveshoot-friesland-03

loveshoot-friesland-02

loveshoot-friesland-01

loveshoot-fotograaf-heerenveen-03

loveshoot-fotograaf-heerenveen-02

loveshoot-fotograaf-heerenveen-01

Kijk ook eens hier