trouwfotograaf-franeker-topfoto

Trouwfotograaf Franeker

Trouwfotograaf Franeker

Als trouwfotograaf Franeker is het vroeg in de ochtend als ik richting Berlikum rijdt voor de trouwreportage van Melanie en Jouke-Jan. Bij Melanie haar ouders thuis is de kapper al druk bezig met de voorbereidingen. Niet alleen Melanie, maar ook haar dochter ziet er geweldig uit met haar prachtig gekapte haar. Voor de visagie gaan we iets verder op in het dorp waar Melanie prachtig in de make-up komt. Tussendoor schiet ik nog even vlug bij Jouke-Jan langs om hier de laatste voorbereidingen vast te leggen. Daarna weer snel naar Melanie voor het aankleden en als dan alles klaar is, wacht ze samen met haar dochtertje op Jouke-Jan en de jongens om opgehaald te worden.

Trouwauto

En dan… komt er een prachtige Amerkiaanse auto voor rijden een Lincoln Continentel Mark III met daarin Jouke-Jan en de beide jongens. Wat een knap stel is dat samen.

Trouwreportage

Voor het maken van de reportagefoto’s zijn we vertrokken richting Jelsum. Hier hebben we in de tuin van Landgoed Dekemastate de foto’s gemaakt. Voordat we voor de lunch weer terug gingen zijn we nog even bij de zeedijk in Sint Jacobiparochie langs gegaan om nog wat foto’s te maken met de dijk op de achtergrond.

Trouwceremonie

De ceremonie vond plaats in de schitterende zaal van het stadhuis in Franeker. Tijdens de ceremonie mocht Lissy vol trots de ringen brengen. En natuurlijk konden de handtekeningen van de drie kinderen niet ontbreken tijdens het tekenen van de trouwakte. Voor de receptie en het feest zijn we weer richting Berlikum vertrokken waar in de mooie zaal van Partycentrum Sans Souci tot laat in de avond feest is gevierd.

Trouwfotograaf Franeker

Willen jullie ook een ontspannen trouwreportage in Franeker, volledig ingericht naar jullie wensen, neem dan contact met mij op. Wil je eerst meer weten bekijk dan eerst eens mijn portfolio. Wil je iets weten over de investering die deze dag vergt, bekijk dan mijn tarieven.

bruid-in-spiegel-fotograaf-friesland

bruid-n-bruidegom-op-bankje

bruidsboeket-fotonel-gorredijk

bruidspaar-fotonel-friesland

bruidspaar-franeker

bruidspaar-gemeentehuis-bruidsboekt

bruidspaar-gemeentehuis-franeker

bruidspaar-in-de-natuur-bruidsfotografie

bruidspaar-met-amerikaanse-auto

bruidspaar-met-kinderen-op-brug

bruidspaar-zwart-wit-foto-friesland

ja-ik-wil-bruidspaar-franeker

schoenen-bruid-friesland

Kijk ook eens hier