fotoshoot-friesland-topofoto-01

Fotoshoot Friesland

Fotoshoot Friesland

Voor een fotoshoot Friesland was ik deze keer in Sint Jacobiparochie. Via de mail kreeg ik van Nathalie de vraag of ik foto’s kon maken van haar familie als verrassing voor haar ouders. Zij waren binnenkort 40 jaar getrouwd en de kinderen wilden graag als cadeau een mooi album laten maken. In dit album wilden ze graag een serie foto’s van de kinderen en de kleinkinderen.

Fotoshoot Friesland op de zeedijk

Het gezelschap had een mooie plek uitgekozen voor het maken van de foto’s, namelijk op de zeedijk bij Sint Jacobiparochie. Het was een winderige middag, maar dat zorgde voor mooie wapperende haren. Samen kiezen we verschillende plekjes met uitzicht over het wad. Om een mooie variatie in het album te krijgen maken we van iedereen ook een aantal portretfoto’s. De kinderen laten we lekker rennen op de dijk en maken we van alle gezinnen apart nog wat foto’s.  Tijdens deze fotoshoot Friesland hebben we er een gezellige middag van gemaakt, lekker gek doen, rennen en op de kop hangen hoort daarbij.

Fotoshoot Friesland

Het is dan ook een mooie, spontane serie foto’s geworden en het album was een geslaagd cadeau voor de ouders van Nathalie. Willen jullie ook fotoshoot Friesland met je gezin, familie, kinderen of alleen van jezelf neem dan contact met mij op. Nathalie en haar ouders hebben gekozen voor het pakket “Goud”. Bij dit pakket krijg je naast alle professioneel nabewerkte foto’s ook een album van 15 x 15 cm met 12 pagina’s. Kies je liever voor een ander pakket kijk dan eerst even op mijn pagina waar de verschillende pakketten staan.  Wil je graag eerst nog wat meer foto’s bekijken voordat je een beslissing neemt, bekijk dan mijn portfolio.

Tot slot wil ik Nathalie en haar familie heel graag bedanken voor hun vertrouwen in mij en de gezellige middag op een geweldige plek in Friesland.

fotoshoot-broers-en-zussen-friesland-01

fotoshoot-familie-zeedijk-friesland-01

fotoshoot-familie-zeedijk-friesland-02

fotoshoot-familie-zeedijk-friesland-04

fotoshoot-familie-zeedijk-friesland-05

fotoshoot-familie-zeedijk-friesland-06

fotoshoot-familie-zeedijk-friesland-07

fotoshoot-friesland-01

fotoshoot-friesland-02

fotoshoot-friesland-portretfoto-01

fotoshoot-friesland-portretfoto-02

fotoshoot-friesland-portretfoto-03

fotoshoot-friesland-portretfoto-04

fotoshoot-friesland-portretfoto-05

fotoshoot-gezin-zeedijk-friesland-01

fotoshoot-gezin-zeedijk-friesland-02

 

fotoshoot-kinderen-friesland-01

fotoshoot-kinderen-friesland-02

fotoshoot-kinderen-friesland-03

fotoshoot-kinderen-friesland-04

fotoshoot-ouders-zeedijk-friesland-01

fotoshoot-ouders-zeedijk-friesland-01

fotoshoot-ouders-zeedijk-friesland-03

Kijk ook eens hier