Bruidsfotografie - Arianne en Maik | Groningen - Blogfoto

Bruidsfotograaf Groningen

Bruidsfotograaf Groningen

Als bruidsfotograaf Groningen mocht ik de dag van Arianne en Maik een dag vol liefde, humor en muziek meebeleven. Ik ontmoete Arianne en Maik bij mij thuis voor het oriënterend gesprek voor het maken van hun trouwreportage. Dit naar aanleiding van het gesprekje wat ik met Arianne had op de bruidsbeurs in de Euroborg in Groningen. Het klikte direct. Op hun dag begon ik bij de bruid, in de pakhuissuites in Groningen,  die samen met een paar vriendinnen zich in een ontspannen sfeer voorbereide op een prachtige dag. Ze kreeg op haar mobiel nog een klein filmpje van de bruidegom en de twee jongens toegestuurd met een lieve boodschap wat haar natuurlijk deed smelten. Om 11.00 uur hoorden we de hoeven van de paarden de straat in komen…

Trouwkoets

Hij kwam haar halen in een prachtige koets met twee Friezen. Voor de foto’s gingen we per koets richting de Prinsentuin.  Het gezin bleef in de Prinsentuin voor de lunch, ondertussen kon ik nog wat foto’s maken in de Toeter van de dag gasten. Vanuit hun eigen Café de Toeter vertrokken we lopend richting de Martinikerk voor de ceremonie .
Hier arriveerde het bruidspaar in de koets, de twee jongens reden voorop in de bokkenkar. Een prachtig gezicht die twee jongens op de kleine koets.
De ceremonie in de Martinikerk was gevuld met humor en muziek. Ook hun zonen mochten hun handtekening zetten op de speciale akte die hiervoor gemaakt was.

Prinsentuin en rondvaart

Vanuit hier gingen we na de champagne en de oesters, richting de Prinsentuin voor het loslaten van de duiven. En maakten we een rondvaart op de Green Progres door de grachten van Groningen. Bij de Poelebrug bleven we even liggen voor het ophangen van het liefdesslotje. Als verrassing kwam de band nog langszij varen en was het genieten van een cocktail en muziek. Intussen was ik even overgestapt op de boot van de muzikanten om eerder aan te kunnen leggen bij de Toeter om zo de boot te kunnen opwachten. Na een beetje ontspannen was het tijd voor het diner en voor mij even later tijd om afscheid te nemen. Lief bruidspaar, ik heb genoten van jullie en van de prachtige, zonnige dag die ik met jullie mocht meemaken. Heel veel geluk in de toekomst samen met jullie jongens Luuk en Pieter.

Bruidsfotograaf Groningen

Willen jullie mij ook als bruidsfotograaf Groningen neem dan contact met mij op. Wil je eerst nog wat meer werk van mij bekijken ga dan naar portfolio. Willen jullie eerst nog wat meer informatie over de investering voor jullie dag bekijk dan mijn tarieven. Naast bruidsfotograaf Groningen kun je mij ook vinden in Friesland, Drenthe en Overijssel.

bruidsfotograaf-groningen-01

bruidsfotograaf-groningen-02

bruidsfotograaf-groningen-03

bruidsfotografie-groningen-01

bruidsfotografie-groningen-02

bruidsfotografie-groningen-03

trouwfotograaf-groningen-01

trouwfotograaf-groningen-02

trouwfotograaf-groningen-03

trouwfotografie-groningen-01

trouwfotografie-groningen-02

trouwfotografie-groningen-03

Kijk ook eens hier